Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb, legtartósabb...

Melyik a legjobb, legtartósabb körömlakk márka, mennyibe kerül, és milyen üzletekben lehet kapni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 25. 11:54
 1/2 anonim válasza:
Drogériás márkák közül az OPI lakkokról sok jót hallottam (nekem nincs ugyan, de teszteket találsz neten sokat). Olyan 2-3000ft körül vannak. Müllerekben tuti lehet venni, Dm és Rossmann kétséges... Ha van a közeledben fodrászkellékes, ott érdemes körülnézni. Ha olcsóbb kategóriát választanál, akkor a Moyra Gel Look-ot mondanám, szuperek a színei, tartósak és csak kb. 5-700ftba kerülnek. (Ugye épp hol veszed...) ez viszont csak külön körmös pultokban van plázákban (ha van egyáltalán - arénában biztos van), illetve ezt is fodrászkellékesnél kell keresni. Vagy netről rendelni, eredeti oldalukról.
2015. jan. 25. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! Moyra-m van télleg jó csak ahol eddig vettem az bezárt ezért kérdeztem. De köszönöm majd akkor megpróbálom a másik márkát vagy keresek más üzletekben.
2015. jan. 27. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!