Melyik a legjobb minőségű körömlakk? (amelyik nem kopik nagyon a strandon sem)
Ne márkás körömlakkot vegyél, hanem van az Essence-nek ez a Gel look top coat nevű átlátszó lakkja , bármilyen gagyi lakkra kened is rá, 5 napig minimum olyan lesz a körmöd, mintha aznap festetted volna ki (minden nap mosogatok, és 2 napnál tovább nem bírja semmi a körmömön). Kb 600-700 Ft.
Szeritem ez függ a körömtől is.
Nálam pl. akármilyen lakknál 2 nap a csoda.
A fent említett fedőlakktól meg főleg mosogatás, fürdés, hajmosás, egyéb vizes dolgok után egy az egyben lejön a lakk nálam. BTGN fedőlakk dettó, bár az nálam jobban bírta talán. :S
Ha nagyon fontos lenne a dolog, esetleg csináltass gél lakkozást, az bírja a strapát. :) Vagy csak simán lakkoztass, egy manikűrös azért egyéb csodaszereket is ken a körömre, amitől az kicsit tartósabb lesz, és ez még nem is extrémen drága. :)
1: minél rövidebb a körmöd, annál tartósabb lesz a lakk
2: mindenkinél más válik be ahogy nézem. Az essence-t mindenki dícséri, nekem egy napot sem bír. Próbálgatni kell, de nekem az astor és loreal lakkok egész jól bírják. Monfdjuk én, ha megpattan a lakk az érintett körmöt mindig újrafestem. Nem megterhelő procedúra és sokáig szép lesz a körmöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!