Melyik a legjobb körömlakk?
Figyelt kérdés
nektek melyik vált be?2011. márc. 26. 09:18
1/4 anonim válasza:
Nem tudom , hogy milyen értelembe kérdezed hogy melyik jó. Színben , vagy márkában? Márkában szeretem a Moira körömlakkokat színben pedig a lilát, fehéret, és a rózsaszínt , nekem két fajta rózsaszínem van . Egyik erősrózsaszín másik meg olyan rikítófajta de én nagyon szeretem :)) De ha te szereted a feketét ... akkor még az se rossz szerintem és még estleg a kék:))
2/4 anonim válasza:
Minőségben az olcsóbbik kategóriából a kallos meg az adent és az avonos s legjobb.
Meg hát ugye nagyon drágák amik ott kezdődnek hogy 1500.- egy darab, na azok is tartósak.
3/4 anonim válasza:
kallos nekem nem jött be - besárgult a körmöm, pedig 1 napig se volt fent.
moira meg a h&m es körömlakkokat szeretem, meg a rossmanba kapható Crystal Strenght is bevált.
Essencet nem nagyon lehet szépen húzni a legtöbb színből, bár abból is ki kell fogni, az se annyira rossz.
MAC az csúnyán fest, meg egy nagy csomó olcsóbbat kipróbáltam de nem igen jött be egyik sem.
4/4 anonim válasza:
nekem is a rossmannos crystal strength van és imádom :) tartós is szép is és max 500 Ft.már nem,tudom pontosan mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!