1/14 anonim válasza:
Jól állna a mosoly, de így is nagyon szép vagy. :) 20/F
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :* , nemtudom miért de mindig komoly vagyok az efféle képeken :3 :))
2015. jan. 24. 15:00
3/14 anonim válasza:
Reménykedtem benne, hogy valami merészebb képek lesznek, annak szól a 18+ :D
Kimondottan szép vagy amúgy, bőven jobb mint az átlag.
22f
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi , a merészebb képeket nem ebbe a kategóriába kelett volna tegyem ;)
Amúgy nem azért kérek véleményt , mert hűdejó pozitívat halllani , hanem mert megingott az önbizalmam és idegenek véleménye is érdekel :)
Köszi mindenkinek :* :*
2015. jan. 24. 15:21
5/14 anonim válasza:
Anti bá vagyok.Be szép rószaszál vagy. lol:D
6/14 anonim válasza:
Hacsak nem ez egy nagyon jól beállított, úgymond életed képe akkor ilyen pofival aztán ne legyen önbizalomhiányod :)
8/14 anonim válasza:
miért van szát homályosítva az orrod? így is látszik, hogy krumpli. parasztlány fejed van és még kancsal is vagy
9/14 anonim válasza:
Én azért kíváncsi lennék a valódi arcodra is.
Vagy a smink sok, vagy a retusálás, minden esetre pont azok a részletek vesznek el, amik megadják az arcod egyedi karakterét.
10/14 anonim válasza:
Kár ezért a sok trükkért a képen. A mosoly tényleg jobb lenne és egy szolidabb smink is bőven elég lenne.
Szép vagy szerintem, de nagyon azon vagy, hogy ezt elrejtsd előlünk az ilyen mű hatású képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!