Csak én gondolom ezt így? Lányok, nők véleménye érdekelne főleg
Figyelt kérdés
Nemrég volt itt egy olyan kérdést,ahol a kérdező a fiúk véleményét kérte a testéről(hozzá tanga+melltartós kép)
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem ezek a:"milyen a testem,10/? típusú,fehérneműs,vagy anélküli képekhez társított kérdések elég gázak.Most komolyan,milyen nő az,aki azt élvezi,hogy a pasik itt pontozzák a fenekét?
Aztán persze jönnek a jó kis kommentek,hogy hú de megtolnálak...ti tényleg ezt élvezitek,hogy idegen férfiak csorgatják rátok a nyálukat???
lehet én vagyok a hülye,de nem tudom megérteni az ilyeneket,azt meg főleg nem,hogy valaki 14-15 évesen itt pózol
azért főleg nők véleményét kérdzem,mert a pasik perszehogy örülnek,hogy lengén öltözött csajokat nézegethetnek itt
2013. szept. 8. 00:35
1/2 anonim válasza:
engem végülis nem zavar,csak annyi h ha lányként mégis negatívabb kritikával illetem mint pl h egy kis sport rá férne stb akkor egyből nekem ugrik
2/2 anonim válasza:
Amíg valakinek valami (bármi) jólesik, és ezzel másoknak nem árt (pl. nem mutogatja magát nyilvánosan -ha feltölt egy képet az pedig nem nyilvános magamutogatás, mivel csak az nézi meg aki akarja, aki, nem akarja, az nem kattint a hivatkozásra- vagy nem lop a napi drog adagjáért, nem balhézik részegen...), addig nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!