Írisz Henderson kérdése:
Mi a véleményetek Chrissy Costanza-ról? (Against The Current frontembere)
Figyelt kérdés
Szerintetek szép? Aranyos? Jó a stílusa? Jó a hangja? Jó zenéket és cover-eket csinál?2015. jan. 21. 20:40
2/5 anonim válasza:
"
Szerintetek szép?" Igen, nagyon, bár néha túl kislányos... "Aranyos?" Eszméletlen cuki az óriási szemeivel, egy élő animefigura :)
"Jó a stílusa?" Jó, bár néha nem túl egyedi, de azért van stílusa.
"Jó a hangja?" Élőben álltalában csak az "elmegy" kategória, de van hogy úgy is jó nagyon... Szerintem ez attól függ, hogy éppen mennyire hajlandó megerőltetni magát.
"Jó zenéket és cover-eket csinál?" Igen, a saját zenéik nagyon egyediek más cover videósokéhoz képest.
3/5 linkids válasza:
október 1-én megyek bécsi ATC koncertre! :)
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: melyik városból mész? Csak mert én is mennék de nincs kivel mennem :(
5/5 anonim válasza:
Bár régi kérdés... De imádom! :D Végre lesz Budapesti koncert 2017 elején!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!