Van ennek a hajviseletnek valami speciális neve?
2010. febr. 7. 21:30
11/18 A kérdező kommentje:
Te csak ne akarj engem kioktatni! Az, hogy egy évig néztél animét, az nem azt jelenti, hogy az is voltál. Nem fogok kinőni belőle, és nem szutyok. Miért, te mit néztél?
2010. máj. 21. 20:10
12/18 anonim válasza:
Odango atama vagy odango with pigtails. Odango copffal. Ahol nincs odango, ott simán atama.
13/18 anonim válasza:
Én még most is animés vagyok...de szerintem ezt a hajat hanyagold ha nem akarsz nevetség tárgyává válni...
14/18 A kérdező kommentje:
Mondtam egy szóval is, hogy akarok ilyet? Csak a nevét kérdeztem. Egyébként volt ilyen gombóc (mostmár tudom, odango) a hajamban, és senki nem szekált érte.
2010. máj. 22. 13:19
15/18 anonim válasza:
Nekem is volt, általánosban, nyolcadikban, és mindenkinek tetszett, pedig ők nem voltak a barátaim, és őszintén megmondták, ha valami gáz.
16/18 anonim válasza:
te figyelj már. nem vagy te egy kicsit kabbe a f@szom? honnan tudod h én kiféle miféle vagyok? ha az voltam az voltam. de örülök h már nem vagyok az. mert sztem gyerekes. ismerek egy srácot és ő még 24 évesen is ezt tolja. elég gáz
18/18 A kérdező kommentje:
Én neked mi közöd van hozzám? Te sem tudsz rólam semmit, ismeretlenül mondjuk a másikról, hogy tökéletlen barom. Nem gáz a haverod, meg akarom ismerni!
2010. jún. 22. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!