Van ennek a hajviseletnek valami speciális neve?
2010. febr. 7. 21:30
1/18 anonim válasza:
hát szerintem az a neve,hogy két oldalra fogod,és frufrud van
2/18 A kérdező kommentje:
Biztos van neve, mindennek van neve.
2010. febr. 7. 21:41
3/18 anonim válasza:
Pff de gyerekes vagy hány éves vagy te ??Neked ez a legnagyobb problémád????????????
4/18 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg helyesen írni! Miért lennék gyerekes, fafej? A kérdésre válaszolj!
2010. febr. 8. 14:34
5/18 anonim válasza:
az hát tanulj meg helyesen írni xD bazz asszem vki most szabadult az oviból xD szánalom. mert ha minden második betű hibás vkinél azt mondom oké, na de ez... uristen.
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, te egy görény vagy! Minek jössz ide, ha nem a kérdésre válaszolsz? A helyesírási szabályzatot meg neked is ajánlanám. És azért animés képeket tettem be, mert ezen a három karakteren figyelhető meg leginkább az a frizura.
2010. febr. 9. 22:42
7/18 anonim válasza:
póthaj két copfban na mi lenne a neve..
8/18 A kérdező kommentje:
Olyan válaszoljon, aki animés, mert látom, hogy más nem ért hozzá! Usagi hajában lévő két gombócnak odango a neve, tehát ennek a hajnak is biztos van valami.
Még ilyen haj:
2010. máj. 21. 14:41
10/18 anonim válasza:
én voltam animés de még akkor se foglalkoztam ilyen szutykokkal. majd kinősz belőle . 1-2 év 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!