Pasik, nektek milyen a női ideálotok, külsőre: szőke/nagymellű, vagy mediterrán típusú, esetleg vörös hajú/fehér bőrű, vagy szőkésbarna göndör?
KÜLSŐ tulajdonságokra gondolok, hajszín (rövid/hosszú), szemszín, alkat.
(Nem olyanokra gondolok, hogy "a mosolya fogott meg", vagy "a kisugárzás sokat számít", hanem ha behunyod a szemed és a tökéletes Nőre gondolsz, milyen típust látsz a lelki szemeid előtt?) Közvélemény kutatás. :) Köszi!
Sofia Vergara
Kate Upton
Kelly Brook
Én mindenevő vagyok :)
De ha mindenképp választani kellene, akkor 160-170 cm magas, vékony, fehér bőrű leányzót szeretnék magam mellé :)
Alkatra egyébként nálam ezen a képen 15-30%-ig mindegyik lehet akár 10/10-es is:
Haj és szemszínre nincs ideálom. Régen a szőke kék szemű lányok tetszettek leginkább, ma már egyaránt nagyon tud tetszeni egy barna hajú és szemű vagy zöld szemű, éppenséggel vörös hajú lány is.
Ezen a képen pl a 9-esekből a 2., a 4., a 7., a 9. és az utolsó nekem is nagyon bejön, de szépségben melléjük tenném a 8-asból például az első és a negyedik lányt is:
Emellett attól is függ hogy első látásra mennyire tetszik valaki, hogy éppen milyen hangulatom van. Ettől függően ha behunyom a szemem van hogy egy magas, vékony barana hajú és szemű lányt képzelek el magam mellég, van hogy szőke kékszeműt, s van hogy egy japán lányt, habár utóbbit legritkábban :)
Hát ezzel gondolom nem sokat tudtam segíteni :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!