Mutatnátok képeket fehér felső, fekete szoknya összeállitásról? (ballagásra)
Figyelt kérdés
igy kéne ballagni, persze nem arra a régimódi fekete szoknyára gondolok :) bármilyen lehet.Azt akarom, hogy szép legyen és fogalmam sincs, hogy hogy nézhetne ki.Meg lett szavazna, hogy ebben kell ballagni :S viszont lesznek, akik más szinű ruhában fognak, vagy egyberészes ruhában és ha nem találok szép ruhát amilyen kéne, sztem énis :)2010. febr. 7. 17:47
11/13 anonim válasza:
szerintem ez így tök jó lenne:
egy fehér selyemblúz remélem tudod melyikre gondolok. rá egy fekete egyszerű fűző, és fekete rövid\hosszú nadrág vagy szoknya : )
12/13 anonim válasza:
13/13 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, de ez a "ceruzaszoknya" nem az én stilusom :S
osztálytársnőim sem fognak ilyen hagyományosan öltözködni.Sima egész ruhában lesznek, vlmi szépben :) nem ilyen fekete-fehér akármi :D
meg én sem ilyen vagyok :S
de ha látok szépet, meglátjuk :)
2010. febr. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!