Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az otthoni...

Mi a véleményetek az otthoni fülszúrásról?

Figyelt kérdés
Szerintetek felelőtlenség?
2010. febr. 7. 16:26
 1/10 anonim válasza:
4%
Igen!
2010. febr. 7. 16:29
 2/10 anonim válasza:
4%
Szerintem is felelőtlenség... :S
2010. febr. 7. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
4%
hát eléggé az. :S
2010. febr. 7. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Már miért lenne felelőtlenség? Én már több fülbevalót szúrtam magamnak, porcba is, és a szemöldökömbe is magamnak csináltam... Kellően fertőtlenített eszközökkel és ápolással semmi bajod nem lesz tőle, nekem még egyszer sem gyulladt be.
2010. febr. 7. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pont most szúrtam egyet magamnak, lefertőtlenített piercing tűvel, sterilen. Nem tudom ez miért lenne felelőtlenség.
2010. febr. 7. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem van 7 lyuk a fülembe, 3 a másikba. mindet magamnak szúrtam pedig csak 17 vagyok. háh msot be lehet szólni :D egyikse gyulladt be, steril volt minden ;) sőt porcba is van. és már szúrtam 2 ismerősömnek is, semmi bajuk nem volt :)
2010. febr. 27. 23:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a felelőtlenség amit egyik ismerősöm csinál: nem fertőtleníti a tűt, fülbevalót, semmi érzéstelenítőt nem ad magának... Egyáltalán nem steril... -.-' Ha minden steril körülmények között zajlik szerintem nem igazán felelőtlenség.
2010. jún. 27. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
dehogy felelőtlenség...csak akkor, ha nincs agyad, és nem fertőtleníted le a dolgokat. érzéstelenítő meg nem kell sima fülbevalóhoz (nem porcba)...azért ne olyan fájdalmas, hogy ne lehetne túlélni
2010. júl. 10. 22:35
 9/10 Prüntyőkee válasza:

Nem felelőtlenség :-)

Nekem 5 lett itthon szúrva :) Én csináltam semmi gond nem lett vele :-)

2010. okt. 23. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nyáron 4 fülbevaló lett szúrva. 2 itthon, sterilen, semmi bajuk nincs, 2-t orvos szúrt, és azóta is állandóan be vannak gyulladva...pedig mind a négyben orvosi fém fülbevaló van...
2010. okt. 24. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!