Mi a véleményetek az otthoni fülszúrásról?
Figyelt kérdés
Szerintetek felelőtlenség?2010. febr. 7. 16:26
2/10 anonim válasza:
Szerintem is felelőtlenség... :S
4/10 anonim válasza:
Már miért lenne felelőtlenség? Én már több fülbevalót szúrtam magamnak, porcba is, és a szemöldökömbe is magamnak csináltam... Kellően fertőtlenített eszközökkel és ápolással semmi bajod nem lesz tőle, nekem még egyszer sem gyulladt be.
5/10 anonim válasza:
Én pont most szúrtam egyet magamnak, lefertőtlenített piercing tűvel, sterilen. Nem tudom ez miért lenne felelőtlenség.
6/10 anonim válasza:
nekem van 7 lyuk a fülembe, 3 a másikba. mindet magamnak szúrtam pedig csak 17 vagyok. háh msot be lehet szólni :D egyikse gyulladt be, steril volt minden ;) sőt porcba is van. és már szúrtam 2 ismerősömnek is, semmi bajuk nem volt :)
7/10 anonim válasza:
Az a felelőtlenség amit egyik ismerősöm csinál: nem fertőtleníti a tűt, fülbevalót, semmi érzéstelenítőt nem ad magának... Egyáltalán nem steril... -.-' Ha minden steril körülmények között zajlik szerintem nem igazán felelőtlenség.
8/10 anonim válasza:
dehogy felelőtlenség...csak akkor, ha nincs agyad, és nem fertőtleníted le a dolgokat. érzéstelenítő meg nem kell sima fülbevalóhoz (nem porcba)...azért ne olyan fájdalmas, hogy ne lehetne túlélni
9/10 Prüntyőkee válasza:
Nem felelőtlenség :-)
Nekem 5 lett itthon szúrva :) Én csináltam semmi gond nem lett vele :-)
10/10 anonim válasza:
Nekem nyáron 4 fülbevaló lett szúrva. 2 itthon, sterilen, semmi bajuk nincs, 2-t orvos szúrt, és azóta is állandóan be vannak gyulladva...pedig mind a négyben orvosi fém fülbevaló van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!