Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kicsit macerás a hosszú...

Kicsit macerás a hosszú hajam, szívesen váltanék félhosszúra, de sajnálom levágatni:S Más is volt így?

Figyelt kérdés

Fenékig/derékig érő hajam van,kicsit gubancolódós a vége,így a nap végére kicsit "egybeáll" tincsenként,meg picit alapból hullámos,tehát nem az a szép egyenes sima. Ezért arra gondoltam,le kéne vágatni.Viszont ha már levágatom,legyen középhosszú,kb az arcom aljáig érő,mert hosszúkás arcom van (ehhez sem jó a hosszú haj..). Igazából az a gondom még a vágatással,hogy anyunak,és a húgának is elég vékonyszálú hajuk van,és folyton összevissza áll (nekik rövid hajuk van,húgának kicsit hosszabb), ami nem tetszik,és félek,hogy az enyém is ilyen lenne:S Mivel évek óta hosszú a hajam,nem tudom,mennyire vékonyszálú,elég dúsnak tűnik végülis.Elég összetett a kérdés,bocsi:D

Még egy kérdés: Ti hogy határoztátok el,hogy levágatjátok? Nem bántátok meg?

2010. febr. 7. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is fenékig érő hajam volt,aztán 4.-es voltam amikor levágattam,de érthetetlen folyamatok mentek végbe bennem...tulajdonképpen egy hétig beteg voltam..hányingerem volt meg ilyenek :D azóta sem értem,hogyan.. :D Persze nem elrettentésnek szánom,de meglepő volt anno :D

Nem jó ha sokat gondolkodsz rajta,annál rosszabb.Ma már az sem baj ha nehezen kordában tartható a haj,rengeteg készítmény és a hajvasaló (ami bármire jó) mindig ott lehetnek melletted :)

Ne a változástól félj,hanem a változatlanságtól,szokták mondani.Sok sikert!

2010. febr. 7. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azért sem lenne baj ha vágatnál belőle, mert felfrissülne a hajad.:) Megszabadulnál az "elöregedett" hajtól. Szerintem vágasd le úgy, hogy a tarkódnál lévő haj a vállad alá érjen,a feljebb lévők meg mondjuk a nyakadig.Tépetten. Ezzel kerekíted az arcodat. :) Ne bánd, hogy levágatod, "neki" is fel kell lélegeznie. :)

Remélem segítettem, sok sikert. :)

2010. febr. 7. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is derékig érő hajam volt,de már nagyon untam,mert nem lehetett vele mit kezdeni. csak lógott... aztán levágattam vállig érőre,de egy percig se gondoltam,hogy megbánom. ezt már lehet alakítani,formázni. meg végülis ez csak haj,gyorsan visszanő :)
2010. febr. 7. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából két dologtól "félek": az egyik,hogy kezelhetetlen lesz,mármint olyan értelemben,hogy összevissza fog állni,nem úgy simán,mint általában,hülyén fog hullámosodni,kiáll itt-ott stb:S régen ilyen volt az én hajam is,anyu mesélte,szóval valószínűleg most is ilyen lenne.Másik meg,ha levágatnám,sorra hallgathatnám hetekig minden egyes ismerőstől,hogy "nahát,levágattad azt a szép hajadat?! ", meg " mér vágattad le? olyan hosszú volt már! " , és ezektől kiborulnék,főleg,ha nem bírnám megigazítani rendesen pl reggelente:S Ha gondoljátok,képeket is linkelhettek középhosszú hajról:)
2010. febr. 7. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne vágasd le rögtön ennyire drasztikusan, hanem mondjuk a lapockádig, vagy valami. És amúgyis divat a kócos haj, beletúrsz egy kis vax-szal és rendben is van. Sokkal több mindent ki lehet hozni belőle. És ha hosszan nem lapos, akkor rövidebben még dúsabbnak hat majd, és ha meg se próbálod, sose tudod meg. Ha meg összevissza áll, akkor összekötöd és kész, kivasalhatod, göndörítheted, amit akarsz! :)
2010. febr. 7. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 42 centit vágattam le anno, vállig ért utána és nagyon hiányzott a hosszú haj, alig bírtam kivárni mire megnőtt. Ha hezitálsz, akkor inkább csak frufrut vágass meg hátul ritkíttass és ha utána is jó ötletnek látod, akkor vágasd le.
2010. febr. 7. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Bennem anno 3 évig érlelődött, hogy valami divatosabbra vágassam a derékig érő, hullámos (de nekem is olyan össze-vissza kócolódós) hajamat. Mit mondjak, életem legjobb döntése volt!!! Ha nem is ennek köszönhetem 100%-ban, de teljesen pozitív fordulatot vett az életem, minden szempontból megújultam és végre divatos frizkóm lett, nem pedig csak egy lógó izé. Szóval hajrá, vágj bele!!!
2010. febr. 7. 13:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én egyáltalán nem bántam meg, hogy levágattam, hosszúkás archoz tényleg jobb a rövid haj. Ha összevissza áll itt a megoldás: lófarok, csattok, hajlakk, wax.. Bármi:).Viszont ha soha nem próbálod ki talán kihagyod, hogy még szebb legyél. Szerintem merd megváltoztatni :) IIIgen én is így voltam vele. De aztán szép gondolatom támadt: "Cs*ssz*meg, ha nem lesz jó majd megnő." És mikor levágták.. Nagyon könnyű lett a fejem. Ajánlom :)) Remélem kielégített a válasz és levágatod. (Ha simára szeretnéd: a rövid hajat könnyebb vasalni) Puxx: emotional
2013. márc. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!