11/20 anonim válasza:
szerintem ki lehet hozni belőle nagyon jót. ha felszed kb 5 kilót és kevesebb sminket tesz az arcára szuperül fog kinézni!
12/20 anonim válasza:
smink nélkül is így nézne ki vajon? üresfejű buta liba....
13/20 anonim válasza:
Utolső: a kép alapján megállapítottad hogy buta? Grat.
Szerintem szép, mutatós lány. :)
14/20 anonim válasza:
Kiki Kannibal. :) Tetszik a stílusa, szerintem nagyon szép az arca.
15/20 anonim válasza:
Rusnya. Nagyon..
Erre nem lehet azt mondani, hogy nő.
16/20 anonim válasza:
Szerintem szép csaj. Főleg a szeme meg a haja tetszik.
17/20 anonim válasza:
Ez ki? Tényleg van benne valami kannibálos. :D Amúgy a haja gáz (póthaj és már nem divat ez a fajta szőke), a szeme agyon van festve és műszempilla van rajta, de amúgy szép arca lenne.
18/20 anonim válasza:
Stílusa szörnyü,testalkata mint egy etióp gyerek. Fején 5 kilo vakolat.. szinte nem is látzsik milyen egyébként az arca
19/20 anonim válasza:
Mint akit ausczwitsból szalasztottak:/ Ez már nem sovány, ez gebe, ráadásul az arca szem szép, nagy lófeje van. Nulla természetesség, nagy egó.
A húga, Koti nekem szimpibb, bár érte sem rajongok.
A SG jobb mint a scene:D
20/20 anonim válasza:
csak rá kell nézni, nem éppen az értelem sugárzik belőle sztem, és köszi a gratulációt, jó emberismerő vagyok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!