21/46 anonim válasza:
Gyerek arcod van eléggé de nekem bejössz:P
16/L
22/46 anonim válasza:
par ev mulva tökéletes :) nekem most még kicsi vagy :) 19, l
23/46 anonim válasza:
nem hiszem hogy te vagy a képen, szerintem nincs az az idióta aki saját magát képpel reklámozgatná itt, az oldal lényege pont az anonimitás.
de amúgy bárki is ez, 16 éveshez képest nem rossz. kb pont ennyinek is tippeltem volna.
24/46 anonim válasza:
hát a stílusod nagyonnem jönbe. az arcod meg olyan diszkós vagy nmeotm h fogalmazzam:D szal nekem nem. bocsi. de sokaknak bejön szerintem . nyugi.
25/46 anonim válasza:
olyan retrosexuális vagy XD (komoly már van ilyen szó. ugyan az mint a metrosexuális csak a retrosexuális pasisan akar kinézni XD)
26/46 anonim válasza:
aranyos (nem rossz értelembe) és helyes is, de téleg kicsit gyerekes :)
28/46 Futurare válasza:
Vagy a fejed...
Én sem nézek ki jobban, de nem reklámozom magam a noob.hu-n(ez nagyon vicces xD. Pont a noob.hu-n)
Szerintem valaki kib*ott valakivel...
Üdv: Futurare
29/46 anonim válasza:
szerintem helyes és aranyos arcod van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!