A szörtelenítőkrém mért nem szedi le a szört?
Figyelt kérdés
Vettem a boltba veet márkájú szörtelenítőt de mikor használtam egyáltalán nem hozot le egy ször szálat se pedig mindent úgy csináltam ahogy kell de barátnőm is olyat használ de neki jó nem értem hogy mért nem jó nekem :(2015. jan. 13. 21:54
1/3 anonim válasza:
Hát igen, ez nekem sem mindig szokott használni, nagyon el kell találni az arányokat. Lehet, hogy túl rövid volt a szőr, lehet, hogy túl hosszú. És persze az sem mindegy, hogy mennyit kensz rá. Próbálgatni kell, máshogy nem megy :D
2/3 anonim válasza:
A szőrtelenítő krém az erősebb szőrrel nem tud mit kezdeni... használj borotvát, az kevésbé káros mint a krémek, olcsóbb is. A hatásuk meg ugyanaz.
3/3 anonim válasza:
Ha tovább rajt hagyod akkor leszedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!