Ronda a hasam vagy még elmegy?
Figyelt kérdés
Nem merek fotózni, mert nem tudok törölni a családi gépről, de olyasmi a hasam, mint balról a szőkésbarna lánynak. Azt tudom, hogy akad rajta zsírpárna, de elfogadható, vagy nagyon undorító?
2015. jan. 10. 14:06
1/7 gugugaga12 válasza:
De most melyik vagy a képen??????? De mindegyik hályas ugy hogy tökmindegy!!!!!!!!! Igyhát dagatt vagy!!!!!!!!!!!!!
2/7 anonim válasza:
Dehogy undorito,jó vagy így nyugi! Lassacskán szépen (hazavar) felüléssekelle leadod.:)
Egy lapos hasú lány
3/7 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik, vannak, akiknek ilyen az etalon.
Nekem nem tetszik, az izmos hasat preferálom.
4/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek: írtam, hogy nem én vagyok, csak hasonlót kerestem, és azt is, hogy a szőkésbarna hasonlít a legjobban hozzám (a legvilágosabb hajú). Abban igazad van, hogy valóban elég hasonló alkatú mindegyik. A "hájas" viszont pontos j.
Második: köszi a tippet :) próbálkozom vele egyébként, újév óta, egyelőre csak másnaponta...
2015. jan. 10. 14:13
5/7 anonim válasza:
Nem annyira ronda még, de ez már zsírfelesleg, ami idővel egyre több lesz és pár év múlva már dupla ekkora lesz a hasad, meg a többi részed is, ha nem diétázol és sportolsz eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!