Szőrtelenítő krém jó női bajuszra?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmnek elég sötét bajsza van, szeretne megszabadulni tőle. Ha ti már használtatok ilyen krémet akkor kérlek írjátok meg tapasztalaitokat! Pl.:meddig nem nőtt ki, meddig hagytátok rajta az arcotokon és hogy lett-e bármi következménye.
Előre köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 9. 20:56
1/5 anonim válasza:
Nem, ugyanaz a hatása mintha borotválná és még irritálja is a bőrt, szóval rosszabb. Bajuszt ki lehet szedni gyantával vagy csipesszel is akár.
2/5 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, ez pont olyan, mintha borotválnád, csak macerásabb és tele van káros anyaggal.
3/5 anonim válasza:
Én gyantával szedem már egy éve, és egyre ritkábban kell. Szóval szerintem gyantázzátok.
4/5 anonim válasza:
Szőrtelenítő krémet soha és sehol! Ugyanaz a hatása mintha borotválnád
5/5 anonim válasza:
Én már szedtem le krémmel és élek,virulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!