Jasmine999999 kérdése:
Igaz-e a szőrtelenítőkrém tulajdonsága?
Figyelt kérdés
Tehát borotválni nem szeretném,gyantáztatást meg nem engedik,de halottam egy olyan krémről,amit ha beledörzsölsza bőrödbe fürdéskor és utána lemosod,akkor nem lesz sötétebba visszanőtt szőr és vastagabb igaz ez?2014. okt. 16. 18:17
1/3 anonim válasza:
A szőrtelenítő krém ugyanazt az eredményt adja mint a borotválás. Csak káros a bőrre és a környezetre is. Szóval inkább borotválkozz vagy gyantázz... mi az hogy nem engedik? Megcsinálod és kész, nem kell elmesélni senkinek.
2/3 anonim válasza:
Igaza van az 1-es válaszolónak, a krém gyakorlatilag ugyanaz, mint a borotva, csak drágább és macerásabb. Használtam egy ideig, de soha többet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,azt hittem jobb.
2014. okt. 17. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!