Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc és legutáltabb...

Ki a kedvenc és legutáltabb magyar beauty gurud a youtubeon?

Figyelt kérdés
Miért? :)
2015. jan. 8. 19:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ezeket a ruhákat akár Móni vagy Fruzsi ingyen kapják a blogger program keretebe :)
2015. nov. 6. 23:53
 12/14 anonim válasza:

Kedvencek: Viszkok Fruzsi,Follow Anna,Móni szépségvilága.

Kevésbé kedvelt: Emic Beauty.Kifejezetten irritál:D Csak az iphone-jat,e az iphod-jat,a macbook-jat,es a.macskajat tudja mutogatni.Bekepzelt,eelkényeztetett kislány:)

2016. jan. 20. 18:04
 13/14 anonim válasza:

Kedvenc : Viszkok Fruzsina

Mert nagyon jó igényes videói vannak.

Utált : Móni szépségvilága

Nagyszájú és nem becsüli meg a nézőit.

2016. júl. 1. 17:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedvenc: Viszkok Fruzsi, ő nagyon kreatív és jó videókat készít. De a legjobban Linát és Pannit szeretem, mert a stílusuk nagyon jó és tetszenek a beszélgetős videóik. Régebben nem bírtam a Gabifrizuráit, de most azt is szeretem, mióta megújult a csatorna.

Tulajdonképpen nem utálom őket, csak nem szimpi Emci beauty és Inezt sem annyira kedvelem, mert olyan furán beszél. Tudom, most azt gondoljátok, hogy arról nem tehet milyen hangja van, de pl. mikor Gabival csinált videót ott tök normálisan beszélt, a saját videóuban meg olyan orrhangja van. De különben Inez is kedves.

Akik kifejezetten irritálnak, azok Szandimandi, LiliMili és Kamee, bár ők nem beauty guruk. Ők 10-13 évesek és szörnyen gyerekesek, de közben teszik az agyukat.

2016. júl. 3. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!