Szerintetek baj ha egy lány nagyon alacsony?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és 152 cm..engem nagyon zavar,mindig is piszkáltak ez végett,a barátaimat igaz nem zavarja.A fiúk is megjegyzés ttesznek rám néha,bár van pár akivel nagyon jóba vagyok és ők cukinak tartják :) kinézetre amugy szép vagyok :D de nagyon sokszor elmegy az önbizalmam....a szüleim is alacsonyak azzal biztatnak hogy még fiatal vagyok és simán nőhetek még...2015. jan. 7. 19:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj vele! És abban előnyös is, hogy magassarkúval sem leszel 190 cm :)
2/5 anonim válasza:
16 évesen 155 centi vagyok :)
Az elején engem is zavart, mostanra már imádom :)
Exem imádta, hogy ilyen kis picike vagyok :D
3/5 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok 19 évesen,engem sosem zavart,pedig a párom majdnem 180 :)
4/5 A kérdező kommentje:
:) koszonom a válaszokat...nemmindig zavar engem se..csak azért vannak olyan kínos pillanatok
2015. jan. 8. 13:25
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs az alacsony lányokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!