Egy orvosi muszerboltba csak orvosok vasarolhatnak?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 07:57
1/7 anonim válasza:
Nem, egyszerű halandók is:D Mit szeretnél venni?
2/7 A kérdező kommentje:
Lattam gyogyaszati segedeszkozoket amit mashol nem tudnek beszerezni ezert kerdezem,dwe most ha belegondolsz egy nem hozzaerto meg defibrillatort is vehet?ez nekem kicsit fura.
2015. jan. 3. 09:44
3/7 anonim válasza:
Össze kevered a 2 fogalmat. Az orvosi műszerek, azok a sztetoszkóp, spatula, ilyenek. Amik a "mindennapokban kellhetnek". A defibrillátor nem kell minden nap, legalábbis remélem, hogy nem élesztenek minden nap újra valakit adott időpontban. Most pontosan nem tudom, ezeknek a dolgoknak az összefoglaló nevét, de biztos, hogy defibrillátort nem vehetsz, csak úgy önszántadból.
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig leehet olyat is venni !es egyeb surgossegi eszkozoket terapias eszkozoket fertotlenitoket diagnoasztikai eszkozoket,nyilvan nagyon draga dolgok is vannak millios nagysagrendben.Nekem nincs szuksegem ilyen dolgokra csak kivancsisagbol kerdeztem h. ha ilyen dolgokat is lehet rendelni akkor mar csaak kernek igazolast h. Jogosult e ra, es ezert merult fel bennem a kerdes h. Vajon en is vasarolhatnek de csak ilyen aprosaagokat h.konyokszorito v. Pl. Steril gezlap?
2015. jan. 3. 17:13
5/7 anonim válasza:
Bárki vásárolhat... én is szoktam vásárolni ott. Amúgy akár defibrillátort is vehetsz, nem kell hozzá semmiféle engedély.
6/7 A kérdező kommentje:
Te mit szoktL vasarolni?
2015. jan. 3. 23:31
7/7 anonim válasza:
Félautomata defibrillátort biztos hogy vehet bárki.
Orvosi defibrillátort, ami elég veszélyes, nem biztos...
egy SOTE-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!