Dávkapcs kérdése:
Mennyire akadályoz az alvásban?
Figyelt kérdés
Szeretnék fülbevalót (fiú) vagy balba vagy mindketőbe... Az elején kapunk egy úgynevezett orvosi fémet,amit nem lehet kivenni.A kérdésem az lenne hogy mennyire fog akadályozni az alvásban ha pl oldalra fordulok stb?2014. okt. 16. 18:28
1/3 anonim válasza:
Mivel lány vagyok, kiskoromban évekig be volt kapcsoltatva a fülbevalóm, hogy ne hagyjam el, alváshoz sem lehetett kiszedni, és nem zavart.
De volt olyan is, amire te gondolsz. Amég nem szoktam meg, addig zavart, ha ráfeküdtem, néha fájt. Olyan egy hét kellett, hogy megszokjam.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. okt. 16. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!