Lányok mennyire jön be nektek ez a fiú?
Figyelt kérdés
Én fiú vagyok nemnagyon tudom megítélni hogy ki a jó pali meg ki nem de valami ilyesmire tippelek. Vagy mostanában a swag,yolo gyerekek hódítanak?
2015. jan. 1. 20:58
1/12 anonim válasza:
Nekem nem jön be! És nem azért,mert a swagyolo hülye gyerekek jönnek be,csak jobban szeretem ha egy pasi borostás! :)
2/12 anonim válasza:
A stílus jó a képen. A swag,yolo 20 év fölött az én társaságomban nem hódít. De ez a pasi ezen a képen nagyon bárgyú...
3/12 A kérdező kommentje:
és ez a kis szakál a száj alatt bejön vagy az nemigazán?
2015. jan. 1. 21:12
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor úgylátszik nagyon elvagyok tévede azzal kapcsolatban mi jön be a lányoknak :D Köszönöm a válaszokat.
2015. jan. 1. 23:48
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nekem sem jön be. És nem azért, mert a swag-yolok tetszenek, szimplán csak tök nem az esetem. A szakáll is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!