Lányok be meritek vallani magatoknak azt hogy "gyönyörű vagyok"?
Figyelt kérdés
Minél szebb egy lány annál kritikusabb magával megfigyelésem szerint, sőt van egy ennél meglepőbb tapasztalatom is mégpedig az, hogy minél szebb az átlaghoz képest egy lány annál inkább elbizonytalanodik a saját maga képviselte esztétikai értékben, vagy egyszerűen nincs tisztában a saját adottságaival.2014. dec. 27. 23:03
1/4 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom sajnos. Kevés olyan lányt ismerek, aki tudja, hogy "hogy néz ki". Vagy tisztában vannak vele, és elfogultak lesznek magukkal szemben, vagy pedig egyszerűen nem vallják be maguknak. Ritka, aki a középutat képviseli. Persze a szépség mindenkinek mást jelent, de azért van egy általánosan elfogadott kép. Sokan viszont képesek magukat sanyargatni is akár, vagy túlzásba esni a külsőt illetően, mert egyszerűen nem tudnak leállni. Szerintem én egész reálisan látom magamat, tudom, hogy nem vagyok gyönyörű, még ha néhányan az ellenkezőjéről is akarnak meggyőzni. Nem tudom, hogy ha az lennék, képes lennék-e beismerni és elfogadni.
2/4 anonim válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy egyetemes szépség nem létezik, mindenkinek más az ízlése. Én alapvetően szépnek tartom magam, persze nem vagyok tökéletes (de ki az?), de nem szoktam a külsőmön rinyálni hogy kicsikarjak pár szép szót másokból.Ttudom, hogy valaki hasra esik attól, ahogy kinézek, más csak legyint, hogy átlagoska, a harmadik meg kifejezetten csúnyának tart esetleg.
3/4 anonim válasza:
En be merem vallani magamnak hogy igenis szep vagyok. Nagyon jo alakom van, szep az arcom, a hajam a szemem a borom. Elegedett vagyok magammal, es ezt szerintem nem olyan nehez kimondani
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Az első lány meglepett amit írt. Nem csak beismerni nehéz a szépséget hanem elfogadni sem egyszerü ahogy írod. A női lélek tényleg nagyon bonyolult. Persze ez nem a nők hibája. A természet tervezte ilyen bonyolult szerkezetté az embert. Még arra lennék kiváncsi hogy a külsö hatások (folyamatos bókok, dícséretek, illetve a folyamatos negatív visszajelzések) mennyire képesek egy lány szépségérzetét befolyásolni?
2014. dec. 29. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!