Mennyit kéne még fogynom?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve rendszeresen edzek a lábamra (zsírégető, alakformáló edzés) és a speciális étrendet is betartom, de a barátom szerint még mindig túl vastagok, formátlanok a lábaim: [link] Mennyit kellene még szerintetek fogynom, edzenem, hogy normális, formás lábaim legyenek, ami a barátomnak is tetszik?2014. dec. 30. 18:13
1/14 anonim válasza:
SZIA!
én nem tudom hány kiló vagy,de a kép alapján itélve nem kel már sokat fogynod csak ugy kb.2 kilot lábra!!!
2/14 anonim válasza:
Hát ezt a barátodtól kéne kérdezni...
Egyébként szerintem nem normális a barátod, nagyon izmos, formás lábad van. Más kérdés, hogy nekem egy kicsit izmos is, én nem edzettem volna rá ennyit, de az én véleményem nem is számít sokat, mivel nő vagyok. :)
Nagyon csinos vagy, fogynod semmiképp nem kell.
3/14 anonim válasza:
A baratod hulye. Tok formas a labad szerintem es amugyse neki akarj megfelelni, hanem magadnak!
4/14 anonim válasza:
A barátod kiből indul ki, Kate Mossból? A lábaid nagyon szépek, formásak, látszik, hogy edzel. Igaz, a magassarkú csal egy kicsit, mert abban mindenkinek szebb lába van, de attól eltekintve is látszik a forma.
5/14 anonim válasza:
Ja, és szerintem nem kell fogynod, csak ez kimaradt az előző válaszomból. 4-es vagyok.
6/14 anonim válasza:
A combod talán tényleg vastag kicsit meg nekem a kézfejed is annak tűnik, de ez alkati dolog is lehet. Kár hogy a felsőtested nem látszik, egészalakos képből lehetne megmondani hogy kell-e fogynod. Lehet hogy igen, lehet hogy nem.
7/14 anonim válasza:
nekem is volt ilyen pasi, hogy állandóan piszkált, hogy fogyjak, fogyjak, aztán ő sem volt egy topmodell alkat. kidobtam :)
8/14 anonim válasza:
a pasid egy tahó, az alakod pedig vonzó. egy dekát se fogyj, pláne más miatt ne!
9/14 anonim válasza:
Már hónapok óta láttam ezt a képet, mindig hasonló kérdésekbe belefogalmazva. Nekem nem tetszik a lábad, sokaknak igen, fogadd már el.
10/14 anonim válasza:
Szerintem tudod te is, hiszen látszik, hogy jók a lábaid és formásak... nyilván a pasidnak valami csontsovány hosszú combok jönnek be, de neked sose lesz olyan, mert nem olyan alakod van, hanem nőies. A pasidat miért nem vágtad már ki ha nem is tetszel neki?? Magadnak akarj megfelelni, ne egy felszínes idiótának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!