Van aki találkozott már ilyen fürdőnadrággal? (kép lent)
Figyelt kérdés
Van valakinek ilyenje?
Ha van, tudnátok mondani róla valamit? Egy vélemény esetleg, csak mert kíváncsi lettem, hogy milyen lehet. Kényelmes? Érdemes megrendeli a neten vagy inkább szerezzem be boltban valahol?
2014. dec. 28. 02:43
1/9 anonim válasza:
Majd írd meg melyik strandra mész. Ezt nem akarom kihagyni :)
2/9 anonim válasza:
Hát ebbe nem fogsz fázni. Ez meleg gatya.
3/9 anonim válasza:
XDDDD Ezt a Fókuszban mutatták. Tudod mi ez? Ez egy férfi tanga XDDDD FÚJ
6/9 anonim válasza:
Ó, Te jó ég, asszem sok idő kéne ahhoz, hogy abbahagyjam a röhögést, ha egy ilyen gatya jönne szembe velem valamelyik strandon :D
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt benéztem XD, én ilyeneket nem hallottam eddig róla, kösz, hogy szóltatok. Nem lett volna tanácsos ebben megjelennem. Csak annyit olvastam, hogy mostanában jött ki és még kifutóban van... Szerintetek milyen fürdőgatya néz ki a legjobban akkor? linket küldenétek?
2014. dec. 28. 23:00
9/9 anonim válasza:
Rendelj ingyenes szállítással Aussiebum alsót. Szeretni fogod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!