Más is így megdöbbent a modelleken, amikor először találkozott velük?
Figyelt kérdés
Valami fotózás volt a munkahelyem kertjében, és pont jöttem befelé, amikor jött be egy csapat lány. Én átlagosnak számítok a 165 centimmel, és basszus, ezek a lányok hatalmasak voltak! Vagy egy óráig csak azon kattogtam, hogy ekkora nők nem is léteznek :D2012. máj. 17. 22:25
1/3 anonim válasza:
Mo-n vki modell 172 cmtől lehet, külföldön (ha vki nemzetközi karriert akar) ez a hatát magasabb, a minimum 176-178 cm. De ezek a MINIMUM értékek.
2/3 anonim válasza:
Modellekkel még nem nagyon találkoztam, de én a 174 centimmel már szerintem magasnak számítok, mégis ha pl. Morrison's 2-ben vagy Ötkertben stb. helyeken bulizunk minden második lány sokkal magasabb, mint én, akkor így "WTH?!", elég durva. :D (19L)
3/3 A kérdező kommentje:
De ezek nem 175 centisek voltak. Hanem vagy kétméteresek! Legalábbis a pasimnál (aki 185 centi magas) tuti jóval magasabbak voltak :)
Na mindegy, ez van, csak megdöbbentett.
2012. máj. 18. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!