Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet venni hűsítő (zselés...

Hol lehet venni hűsítő (zselés) "szem-maszkot"?

Figyelt kérdés
Valaki kiírt egy kérdést, azért jutott eszembe. De én nem olyat szeretnék, ami anyagból van hanem másfajtát. Még csak filmekben és képen láttam szerintem ebben valami zselé van vagy nem tudom, de olyan hűsítő hatású lehet.
2010. febr. 3. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Avon (kék színű)
2010. febr. 3. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én kb egy éve vettem ijet az Auchanban 290 ft-ért :D De azóta elpárolgott belőle a cucc :O
2010. febr. 3. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma láttam a Rossmann-ban, de az árát nem néztem meg sajnos.
2010. febr. 3. 18:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nektek! :)

Szerintem be fogok nézni a Rossmannba (múltkor voltam de nem láttam ilyesmit, azt gondoltam ilyen helyen biztos nincs..) ha nálunk nem lesz akkor ha lehet még rendelek az avonból.

Nahát, jó tudni, hogy akkor ez nem egy örök darab (ha elpárolog...)

És szerintetek lehet ebben aludni? Vagy inkább ne hátha éjjel szétmegy? Ez csak úgy lepihenéshez van?

2010. febr. 3. 18:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aludni nem lehet és nem is kell benne (úgyis megmelegszik egy idő után), csak pihenéshez van. A Rossmannban a sminkecsetek, szivacsok, műkörmök miegymás közt volt felakasztva azokra a fém fogasokra, ha keresnéd (bár az eladó biztos megmutatja).
2010. febr. 3. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, meglepő, de az Ikeában vagy a Kikában is láttam ilyet. Nagyon nagyon sokat, és olcsón.
2010. febr. 3. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én Douglesban vettem, de már nekem is elpárolgott.:O:D
2010. febr. 3. 22:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok! :) Azt hiszem a Rossmannba fogok menni, hozzám az van a legközelebb és talán az lesz a legegyszerűbb. Remélem sikerrel járok. Ja és akkor inkább nem fogok benne aludni :)
2010. febr. 3. 22:54
 9/10 anonim ***** válasza:
bocsi, de meg tudnád mondani mennyibe került a rossmannba és hogy az mennyire vált be?
2010. márc. 8. 21:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos még nem vettem. Múltkor kiment a fejemből aztán azóta sem jutottam el a rossmannba. Ne hari :(
2010. márc. 8. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!