Nagyon csúnya a vörös szeplős lány?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 13:22
1/24 anonim válasza:
Már miért lenne csúnya? A legritkább hajszín, legyél büszke rá, hogy különleges vagy. Szeplője meg nem csak a vöröseknek van. Bármi lehet szexi, ami Te vagy, ha megtanulod elfogadni és szépnek látni magadat.
3/24 anonim válasza:
A szeplőt én soha nem tartottam csúnyának senkin, hajtól függetlenül. De ha én vörös lennék tutti már rég festetném a hajam. Sztem nagyon gáz. Van egy vörös hajú, csúnya osztálytársam, lány, és sohaa nem szeretnék úgy kinézni mint ő.
4/24 anonim válasza:
Az hogy valakinek vörös haja van és szeplős bőre, nem jelenti azt hogy csúnya! Gyönyörű tud lenni egy egészséges, ápolt vörös haj, és ugyanúgy csúnya tud lenni egy gondozatlan szőke, barna vagy fekete haj is! A szeplők pedig sokaknak tetszenek! Légy vidám, mosolygós, gondolkodj pozitívan és mindenki szépnek fog mondani!
5/24 anonim válasza:
Dehogy csúnya, nagyon szép is tud lenni, én kifejezetten sajnálom, hogy nem vörös a hajam...
De a legérdekesebb, hogy általában a vörös kislányok, mind egy szénaboglyát hordanak a fejük helyén...Szóval ha te ki tudod küszöbölni ezt a hatást gyönyörű lehetsz...
6/24 anonim válasza:
Csúnya???Szerintem a leggyönyörűbb együttes a vörös haj és a csodás szeplők.Legalább is nekem nagyon tetszik.
Gondolj csak arra, hogy ez igazi kuriózom!Különleges vagy!!
Amúgy pedig bárki lehet sexi, aki elfogadja magát és önbizalommal telien tud fellépni.
7/24 anonim válasza:
Nekem meg pont a vörös szeplős lányok jönnek be tehát szerintem nem csúnya abszolút nem
8/24 anonim válasza:
Dehogy csúnya, sokan szeretnének úgy kinézni! Az szép!
9/24 anonim válasza:
Én mindig is vörös és szeplős akartam lenni. nagyon egyedi, szép és cuki is egyben.szóval legyél rá büszke!:)
10/24 anonim válasza:
A vörös haj szép,ha nem göndör,de szeplő nem szép. (persze ez csk az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!