Szerintetek csúnya egy fogszabályos lány szemüvegben?
A stréber az azt jelenti h a tanároknál nyalsz egyfolytában viszed a sütiket minden órára stb.Ha ezt csinálod akkor édes mindegy hogy hogyan nézel ki.
Ez van a te esetedben is mindegy h hogyan nézel ki ha nem vagy stréber.Csak ezzel szokták általában megjeleníteni a jó tanulókat több helyen.Ne érezd magad emiatt rosszul.Egyébként semmi köze a rossz szemnek és a kicsit ferde fogaknak a stréberséghez..
A szemüveg önmagában szerintem nem a stréberség jele, a fogszabályzó idővel lekerül rólad.
egy-két társad lehet hogy be-be szólogat de ne foglalkozz velük.
Egyiket sem hobbiból hordod hanem mert szükséges. A fogszabályzó nem túl esztétikus azt valljuk be, de csak átmeneti dolog és utána szépek lesznek a fogaid. Az én páromnak most 30 éves fejjel raktak fel fogszabályzót, szóval jobb azt fiatalabb korban.:) Szemüvegből lehet olyan keretet választani ami kimondottan menő és jól néz ki. Régen én is szemüveges voltam, akkor gyűlöltem, de megcsináltattam a szemeimet (lézeres műtéttel) és most hogy már nem kell néha szívesen hordanám, mert egy-két keret tényleg nagyon tetszik.
Szóval ha valaki beszólogat akkor ne is foglalkozz vele, attól még lehetsz nagyon csinos.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!