Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 174 cm 57 kg soknak számít?

174 cm 57 kg soknak számít?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem, hogy ez jónak számít, de csomóan beszóltak, hogy kezdek kigömbölyödni, meg hogy figyeljek oda magamra.

18L

2014. dec. 24. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kevésnek.
2014. dec. 24. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nagyon függ attól hogy hova rakódik le rajtad,és milyen a csontozatod,de általában ez pont jó súly,vagy inkább kevés
2014. dec. 24. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez pont jó. Küldj képet és az alapján pontosabb választ tudok adni, de kép nélkül sem nehéz megmondani, hogy nem sok, hanem ideális.
2014. dec. 24. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
dehogy sok
2014. dec. 24. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
kép alapján nem lehet megmondani. arányaiban én is hasonló vagyok hozzád (178cm 60 kg), ami számok alapján nem olyan sok (BMI szerint normál alsó határa) viszont ránézésre nagyon nem vagyok sovány, főleg a combom, derekam nem:(
2014. dec. 24. 18:45
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana kicsit gondolkodni már 18 évesen. Nézz tükörbe istenem! Tetszel magadnak? Igen/Nem - akkor kit érdekelnek a kilók / tegyél ellene!

Számok alapján inkább kevés mint sok de szerintem ezzel te is tisztában vagy. De kép nélkül nem tudunk mondani semmit, mert tök hülyén is nézhetsz ki akár...

2014. dec. 25. 00:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Testzsir/izom szamít:

[link]

2014. dec. 25. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ugyanezek az arányaim, és még mindig vékonynak látom magam. Ezért tornázom is rendszeresen...

Szóval el nem tudom képzelni, hogyan lehetne ez neked sok. Bár lehet, hogy nekem vannak nehéz csontjaim. :D

Esetleg ha küldenél képet... :)

2014. dec. 25. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!