Szerintetek ciki 15 évesen a 75AA mell? 15/L
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és 75AA-s mellem van. Értem én, hogy a kismellű nők sincsenek hátrányban, de azért kicsit frusztráló, hogy minden lánynak az osztályból B-s, meg C-s melleik vannak. Ráadásul 182 centi vagyok, így a magasságom miatt még kevésbé látszik az aprócska mellem. 15/L2014. dec. 23. 13:22
1/6 anonim válasza:
Hát ez ellen nem tudsz mit tenni ilyen vagy. Ha ciki ha nem. (amúgy szerintem nem az)
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki :) Én is 15 vagyok és 184 cm. Nekem is ekkorák. Nem kell szégyellni és Push Up-os melltartókat venni, mert szerintem az nem valami hasznos.. Lehet hogy kívül nagynak látszanak, de belül te is tudod hogy kicsik. Aggodalomra semmi okod :)
3/6 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Ez is csak egy testrész, tök mindegy mekkora.
5/6 anonim válasza:
Kismellű nők... Nem vagy nő, hanem csak egy gyerek. A gyereknek meg minek kell nagy mell? Ne érdekeljen, majd megnő. Vagy nem, akkor lesz majd okod panaszkodni... (mondjuk ez olyan dolog amiről nem tehetsz és normális pasit nem érdekli)
6/6 anonim válasza:
Nyugi nekem még 21évesen is akkora van kb......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!