Vajon tényleg létezhet ez? Tetszik ez valamelyik férfinak is?
Nem gondolom, hogy bunkó lennék. Főleg ha te jól érzed így magad, akkor miért érzed ezt annak?
Egyszerűen csak nem értem..komolyan nem értem.
Sejtem, hogy jó alakod volt..pont ezért nem értem.
Ha jól érzed magad így, lelked rajta, de ténylg nem vagyok képes felfogni.
Nem pár 10-15 kilót szedtél magadra, hogy szépen kikerekedj, hanem 38at!! Nem értem...
De egészségetekre.
Hogyha jól érzed magad a bőrödben akkor szerintem semmi baj.
Annyit azért hozzátennék, hogy hosszú távon a magas testsúlynak káros hatásai lehetnek.
Felnőtt vagyok és van párom, köszönöm szépen. Lekövérezni szerintem senkit se bunkóság, ahogy lesoványozni se... Az adataid alapján egyáltalán nem kétséges ez.
Szeretnék tetszeni a páromnak persze, de a legfontosabb, hogy magamnak is tetszek. Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor lelked rajta, ezt már írtam.
De úgy nézem, hogy te miatta változtál és nem magad miatt.
Semmi pénzért nem híznék meg, mert utálnék a tükörbe nézni. Bármennyire szerelmes vagyok, ezt soha nem tenném. Szeressen vékonyan.
Apróságokat megteszek persze.. imádja a vörös csipke fehérneműt, hát gyakran veszek fel ilyet.. Szereti a vörös körmeimet, ezért gyakran festem ilyenre. Imádja hogy hosszú a hajam, ezért nem vágatom le újra. Volt hosszú is, rövid is, mindkettőt szerettem, nem bánom ha hosszú. Viszont ha megunom, és már utálom, és kell a felfrissülés, akkor bizony vágatok belőle.
Ezek olyan dolgok, amiket könnyen vissza lehet fordítani..
Na de a +38 kilót..
Ha a párod imádná a kopaszokat, akkor leborotválnád a fejed?! Ez kb ilyen. Te igazából nem akarod, de hát tetszeni akarsz neki..
Fontos, hogy elsősorban magad miatt változz és ne más miatt.
7-es, nem vagyok sem rosszindulatú, sem irigy(??mire is) sem idegbeteg. És fenntartom a véleményem, az ilyen ember nem normális, ha szántszándékkal hízlalja a feleségét. És nem kell megsértődni azon, ha lekövéreznek, mert igen, az vagy...de most már kezdem azt gondolni, nem csak a férj a beteg, kérdező,veled sincs rendben valami, ha te normálisnak tartod, hogy hízlalnak, mint egy disznót. Kevesebb mint egy év alatt 38 kg nem kis teljesítmény, de ne haragudj, ehhez nem gratulálok. A gond az, hogy te ezt rendjén valónak találod.
Elnézést, ha kissé nyers voltam.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!