1/12 anonim válasza:
Egyébként tök szép lenne mindkét lány, de a haj-smink-ruha eléggé előnytelenné teszi mindkettőjüket :(
De az arcuk úgy alapjába véve szép. Nem kiemelkedően szép, de azért egészen jó.
2/12 anonim válasza:
A smink szerintem nagyon nem előnyös rajtuk, főként a jobboldalin valamint ruhaválasztás sem a legjobb, de az ízlés és hely kérdése igazából. Szerintem a hajukkal nincsen "baj", nyilván lehetne szebb frizurákat is csinálni, de nem tudjuk, hogy hol, mikor készült a kép és itt is fontos, hogy az illető hogyan érzi jól magát, mi tetszik neki. Szerintem szépek, de a smink miatt ez kevésbé látszik.
3/12 anonim válasza:
Tul sok a Smink,szerintem kevesebb sminkkel szebbek lennétek
5/12 anonim válasza:
Kevesebb kilóval jobb lenne,meg túl ovális a fejük.
6/12 anonim válasza:
Átlagosak.Milyen sok smink?!Pfff látnátok engem:D
9/12 anonim válasza:
A smink csúnya, a hajuk sem valami nyerő, és olyan mintha kínaiból öltözködnének, és látszik hogy sose mozognak, nem figyelnek az alakjukra... sajnos manapság ez az átlagos. Amúgy lehetnének szépek is, ha tennének is érte.
10/12 A kérdező kommentje:
A sminkjük miért rossz és a hajuk?egyébként az miért baj ha kínaiból veszik a ruhákat?nem mindenkinek futja drága ruhákra.
2014. dec. 5. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!