Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, válaszolnátok? (kérlek)

Fiúk, válaszolnátok? (kérlek)

Figyelt kérdés

A homlokom az én testem átka.Egyszerűen nem bírom hogy pont csak egy kicsivel nagyobb mint az átlag de é azt már pont csúnyának látom.Nagyon nagy baj ha egy lánynak magasabb a homloka?

Nagyjából az enyém is ekkora,talán egy hangyányit kisebb,de nem többel :

[link]

2014. dec. 20. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik fiú se fog elítélni azért, mert magas a homlokod. Nem a testrészeidet fogják elemezni amikor rád néznek, hanem az összhangot :D Azt meg, hogy magas a homlokod valószínű csak te látod.
2014. dec. 20. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:
engem nem zavar
2014. dec. 20. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

Még csak 14 vagyok,ez később változhat? Mennyire változik meg az arc idővel?

2014. dec. 20. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, a homlokod nem fog összemenni, de inkább próbálj kinőni ebből. Hidd el, attól, hogy te nagynak hiszed, még senki más nem gondolja ezt. Az ilyen dolgok nem olyan szemet szúróak, mint ha rád lenne írva, hogy "hülye vagyok". Küldj inkább egy képet priviben és mint ismeretlen, megmondom, hogy első ránézésre nagy, vagy nem.
2014. dec. 20. 18:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Képet sajnos nem tudok küldeni,de nem is baj mert nagyon szarokat csinált a telefonom,teljesen eltorzítja mindenkinek az arcát aki elé áll.
2014. dec. 20. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan azt mondják, hogy a homlok tükrözi az eszed/okosságod. Szerintem legyél büszkébb más dologra magadban, de ezt se vesd meg.
2014. dec. 20. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ekkora homlok teljesen normális.
2014. dec. 20. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A képen látható csaj homlokával nincs semmi probléma, nyilván csak rácuppantál a témára. Viszont csak a hülye pistikék ítélnek meg egy lányt 1-1 porcikája alapján, ha valaki komolyabban kíváncsi rád, az tojni fog arra, hogy szerinted 12 mm-el magasabb a homlokod az aktuális szépségideálhoz képest :)
2014. dec. 20. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ilyen hülyeséggel. Teljesen jó annak a csajnak a homloka.
2014. dec. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!