Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Cicanadrág farmerszoknyával,...

Cicanadrág farmerszoknyával, bokacsizmával?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó választás?

Mini térd fölé érő szoknyára gondolok.

2010. febr. 2. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Ribi...
2010. febr. 2. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos szerelés, szerintem teljesen oké. Gondolom a farmerszoknyából nem lóg ki mindened:) Nekem személyszerint amúgy nem jön be a cicanadrág semmilyen körítésben, sehogy sem, és senkin, de ez az én egyéni szoc.problémám:D
2010. febr. 2. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos, de oké. Csak ne legyen túl rövid az a szoknya, vagy valamelyik mésik darabbal se ess túlzásba, mert az közönséges hatású lehet. Egy jól megválogatott, visszafogott felsővel különösen jó lehet ez a szerelés.
2010. febr. 2. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

mért lenne ribis a miniszoknya?? úristen ti hány évesek vagytok?

szerintem teljesen oké : )

2010. febr. 2. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen oké. Én is szoktam ilyen összeállításba bújni.

Nem feltétlen fog szemetszúrni,hogy rajtad egy cicanaci van,mert egy vastagabb pamut harisnya is úgy néz ki. Főleg nem is fog sok látszódni belőle.

2010. febr. 2. 20:09
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. febr. 2. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
ÁH az egyik kedven buliszerkóm :) Szerintem egyáltalán nem ribis! inkább az a ribis , mikor nadrág helyett vesznek fel cicanacit a csajok..vagyis nem veszenk a cicanacira szoknyát se meg semmit se... csak egy felső meg egy csizma.. sztem az már kicsit túlzás... bár ez az en izlesem:D De szoknyával nagyon csini!!!
2010. febr. 3. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
21 vagyok. És szerintem ribis. A cicanadrág pláne. Meg idiótán néz ki. Pláne mínusz 10 fokban. Jó kis hólyaggyulladás..hmm. Én nem venném fel, ha neked tetszik, vedd. Nem az én dolgom. És aki lepontozott bekaphatja, a kérdező véleményt kért. Az meg ugye lehet negatív is. Szóval lekophattok.
2010. febr. 5. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
20 vagyok, es en szeretem. Hát igen, mindenkinek más az izlese, másreszt van, akinek jól áll, van, akinek kifejezetten előnytelen. Ha neked jól áll, akkor nem gáz.
2010. febr. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!