Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HELP! Nem áll jól a naci a...

HELP! Nem áll jól a naci a bokacsizmával!?

Figyelt kérdés

Ha bedugom a nadrág szárát a bokacsizmába hülyén áll, ha kinn hagyom szintén. Csőnaciról van szó, de nem a legszűkebb fajta. Mit tegyek? Ti hogy hordjátok?

így néz ki

[link]

2009. nov. 6. 19:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Olyan mint a második csizma, a szürkésebb magassarkú.
2009. nov. 6. 19:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az csak szoknyával állna jól.

amúgy meg nem arra találták ki, hogy beletűrjék a nadrágot, úgyhogy inkább hagyd kint és máskor ne vegyél olyan cipőt amit semmivel se lehet hordani.

2009. nov. 6. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
milyen boltban van ilyen csizma? nagyon kirlly
2009. nov. 6. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Hàt, ez van, amikor bejon egy uj divat és boldog-boldogtalan kovetni akarja, de valahogy mégse àll olyan jol mint hittuk ( pl a csogatya is 10 lànybol 2nek ha jol àll, de nem baj, hordjuk :S)

De ne értsd félre, nem kritizàlni akartalak, egy szélesebb szàru nadràggal jo lesz az, de ne turd be természetesen (gondolom nem csak csogatyàid vannak).:)

Màskor, ha csizmàt vàsàrolsz, azzal a nadràgoddal probàld meg, amelyikkel a legtobbet hordani akarod, igy làtni fogod, hogy àll.

Egyébként , az is lehet, hogy a te làbad nem " kompetens" egy bokacsizmàval, akàrcsak a szuk farmer, a bokacsizma is olyan, hogy nem àll jol sokaknak. ( de ez gondolom ettol fuggetlenul ugyis mindneki ezt fogja hordani :D)

2009. nov. 6. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
répagatyával a jó és nemlehet hogy nagy rád a cipő? mert általában akkor bővebb a szárának a teteje és akkor néz ki idétlenül. egyébként tűrd be vagy leggings?
2009. nov. 6. 22:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Nos, aki nem kritikát akart megfogalmazni, annak üzenem, hogy erőteljesen az lett. Nem vagyok divatmajom, csak végre sikerült összeszedni azt a pénzt, amivel megvehettem a csizmát, megjegyzem egyeseknek nem olyan könnyű az élete, hogy egy télen hármat is vegyen. Azért estem kétségbe, mert mikor végre sikerült félretenni annyit, akkor sehogysem akart találni a nadrággal. És tévedtél, nem csak csőnacim van, és ki nem állhatom ha valaki általánosít. Kerülnél kicsit a helyzetembe, lássam akkor hogyan beszélnél.

A csizma Romániából van, ugyanis ott élek. -másik érdező kérdésére válaszolva.

2009. nov. 7. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló bokacsizmám van csak sokkal kissebb a sarka mint amit linkeltél.répanacival hordom betűrve és sztem egyáltalán nem áll hülyén.mondjuk én elég vékony vagyok...de nem tudom h neked h áll és h milyen a testalkatod.
2009. nov. 7. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nos, kedves kérdezo, én vagyok a harmadik, aki - szerinted- krtizàlt. Nem kritizàltalak- valoszinuleg egy jo tizessel idosebb lehetek màr mint te vagy, probàltam az " oreg fejemmel" véleményt mondani. nemrég vettem én is egy bokacsizmàt, hasonlot mint a tied, emiatt is irtam hogy ha divat, akkor mindenkinek az kell, hiàba vannak, akiknek pl nem àll jol, nekem példàul baromi rondàn mutat.Csonadràggal is kiprobàltam, szerintem mindenkinél furcsàn àll , mert nincs annyira szuk a gatya ahhoz a relative rovid szàru csizmàhoz hogy csinos legyen. Es, ha baromi rondàn nézek ki vele, miért vettem meg? Mert nem tul magassarku, és van egy babàm, akit ki kell vinnem mindne nap sétàlni, és ahhoz tokéletesen megfelel, de tudom, hogy nem nekem valo, nem àll jol, nem olyan làbam van hozzà!

Szoval tényleg nem bàntàsbol mondtam, lehet, hogy jobban àllt volna egy hoszabb szàru csizma,nem tudom, de ujra azt tanàcsolom, legkozelebb ha cipot veszel, olyan gatyàva prbàld, amivel hordani szeretnéd.

2009. nov. 7. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Én is vékonyka vagyok, szóval ez nem akadály. A csizma maga is jól áll, csak szerintem az volt a gond, hogy nem teljesen csőnadrággal próbáltam, és ha betűrtem azt inkább begyűrni kellett, ha meg kinn hagytam nem ment rá a cipőre (mondjuk ez utóbbit nem is szándékoztam)

Egyébként 22/L

2009. nov. 7. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
háromnegyedes gatyával nem lenne jó?!
2009. nov. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!