Az gáz hogy egy 16 éves 46 kilos lány 70A-s melltartót hord?
Figyelt kérdés
16éves vagyok vékony alkat de az utóbbi egy évben rám se ismertek mert felszedtem egy 5kilot meg azt monjdák h nagyon szép nőies gyönyörű az arcom..fenekem is kicsi de arra is mondják h formás de a mellemmel nagyon nem vagyok megelégedve..most hordok 2hónapja szivacsos melltartót hogy picit nagyobbnak tűnjön mert talán nőtt de ez nagyon kicsi ehhez a korhoz nem? ugye fog még nőlni?? pedig genetikailag vagyok ilyen de édesanyám 18éves korában kezdett hízni és neki azért van melle.2008. aug. 17. 20:48
11/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Személyesen világ életemben imádtam a vékony, szép arcú lányokat. Ha azt mondják, hogy szép, nőies arcod van, egyébként csinos, vékony lány vagy, engem biztosan elbolondítanál!
Másfelől ki hogy van vele, számomra semmi sem izgatóbb, mint a mellek látványa, ahogyan kiemelkednek a mellkasból, és kicsit se baj, ha nem hatalmasak! Ráadásul a nagy mellek egy idő után elkezdenek lógni. Téged ez nem fenyeget, mert a kisebb vagy közepes mellek jobban tartják a formájukat, ami ugye a lényeg! Ráadásul ez megint csak ízlés kérdése, de a fiatalos, kisebb, formás mellek, főleg, ha egy vékony, szép arcú lányról van szó, borzasztóan erotikus, hamvas, érintetlen hatást keltenek ám!
Úgyhogy szerintem fogadd el magad így ahogy vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!