Az gáz hogy egy 16 éves 46 kilos lány 70A-s melltartót hord?
Valószínűleg te is a későn érők közé tartozol. Ne aggódj, nő az még :)
Hány centiméter magas vagy?
Egyáltalán ne legyenek gátlásaid emiatt. Lassan 19 éves vagyok, egész eddig jó volt a 70-es melltartó. Most kicsit nőtt, de még mindig elég kicsi. De néhány ésszerű érv a kis mell mellett.
1. A kis mell általában formás. A férfiak szeretik a formás melleket.
2. Nem lóg. Én például nyáron, ha olyan ruhát veszek fel, nem hordok melltartót, mert csak melegít.
3. Nem is nagyon fog lógni.
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Nem kell ahhoz nagy mell, hogy valaki szexi legyen. Ha elfogadod magad, és a tükörbe nézve azt mondod, "Jól nézek ki", akkor ezt mások is látni fogják rajtad.
Utolsó válaszolónak és a kérdezőnek: én is örülnék ha kisebb lenne,mert akkor tuti nem lógna 16évesen..
Kérdezőnek: ha 155cm vagy akkor h vagy annyira nagyon vékony? mert írtad h kicsi a feneked..stb..én 164vok és 52kiló,de sztem fogynom kéne..És akár h nézem az adatokat nem értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!