Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az gáz hogy egy 16 éves 46...

Az gáz hogy egy 16 éves 46 kilos lány 70A-s melltartót hord?

Figyelt kérdés
16éves vagyok vékony alkat de az utóbbi egy évben rám se ismertek mert felszedtem egy 5kilot meg azt monjdák h nagyon szép nőies gyönyörű az arcom..fenekem is kicsi de arra is mondják h formás de a mellemmel nagyon nem vagyok megelégedve..most hordok 2hónapja szivacsos melltartót hogy picit nagyobbnak tűnjön mert talán nőtt de ez nagyon kicsi ehhez a korhoz nem? ugye fog még nőlni?? pedig genetikailag vagyok ilyen de édesanyám 18éves korában kezdett hízni és neki azért van melle.
2008. aug. 17. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg te is a későn érők közé tartozol. Ne aggódj, nő az még :)

Hány centiméter magas vagy?

2008. aug. 17. 20:55
 2/11 A kérdező kommentje:
155 cm
2008. aug. 17. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsinek kicsi, de a magasságodhoz képest nem annyira. Még nőhet a mellett természetesen, minden bizonnyal nem ez a végleges méret.
2008. aug. 17. 21:01
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán ne legyenek gátlásaid emiatt. Lassan 19 éves vagyok, egész eddig jó volt a 70-es melltartó. Most kicsit nőtt, de még mindig elég kicsi. De néhány ésszerű érv a kis mell mellett.

1. A kis mell általában formás. A férfiak szeretik a formás melleket.

2. Nem lóg. Én például nyáron, ha olyan ruhát veszek fel, nem hordok melltartót, mert csak melegít.

3. Nem is nagyon fog lógni.

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Nem kell ahhoz nagy mell, hogy valaki szexi legyen. Ha elfogadod magad, és a tükörbe nézve azt mondod, "Jól nézek ki", akkor ezt mások is látni fogják rajtad.

2008. aug. 17. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
első válaszoló vagyok. Magaságodhoz képest tényleg nem kicsi, de még nő úgyis. Az meg igaz, hogy kicsi mellek sokkal formásabbak, nem lógnak. Sokszor irigylem azokat, akiket kisebb mellekkel áldott meg a sors :S - most lehet követ dobálni.
2008. aug. 17. 21:05
 6/11 A kérdező kommentje:
jajj nagyon köszönöm nektek:) nagy önbizalmat adtok nekem;) köszönöm
2008. aug. 17. 21:51
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó válaszolónak és a kérdezőnek: én is örülnék ha kisebb lenne,mert akkor tuti nem lógna 16évesen..

Kérdezőnek: ha 155cm vagy akkor h vagy annyira nagyon vékony? mert írtad h kicsi a feneked..stb..én 164vok és 52kiló,de sztem fogynom kéne..És akár h nézem az adatokat nem értem..

2008. aug. 18. 01:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sportol így nagyobb a vázizom tömegeé mégsem kövér:)
2008. aug. 18. 01:07
 9/11 A kérdező kommentje:
hát kézilabdáztam. mindneki vékonynak mond csak az zavar :S a báttyám azt mondta megváltoztam ígyis. seggem van a mellem meg úgy is megnől:D majd várok
2008. aug. 18. 17:18
 10/11 anonim ***** válasza:
én is kb ilyen helyzetbe vagyok, mint te...16éves vagyok 46kilo, 162cm...fenekem kerek, de nem túl nagy, mellem kicsi, de formás...és én is azzal biztatom magam, h úgyis megnő:)
2008. szept. 20. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!