Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 2 hét múlva szalagavató, csak...

2 hét múlva szalagavató, csak szerintem túlzás mindez?

Figyelt kérdés
Minden lány megvan őrülve, naponta járnak már szoliba, mindenki műkörmöt rakat, addig vagy 4szer fodrász, kozmetikus. Még azok is 'be vannak indulva', akik alapból nem is érdekelnek az ilyen dolgok. Én is lány vagyok, divatos ruhákat hordok, ápolt vagyok, de nem értem, minek ennyi minden. Aznap én is megyek fodrászhoz, de ennyi. Az emberek azért jönnek, hogy engem lássanak, nem azt, hogy mit kreált belőlem egy egész stábnyi ember... Miért kell ekkora felhajtás az egészből?
2010. febr. 2. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Sok a szüleik pénze és mert divat.
2010. febr. 2. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem most volt a szalagavatóm, kellemesen csalódtam. Nagyon jól éreztem magam. Mondjuk én fiú vagyok, tehát se szoláriumba, se fodrászhoz nem mentem el előtte, de maga az ünnepély jó volt. Nekem tetszett.

19/F

2010. febr. 2. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Mert még azt hiszik, hogy valami nagy dolgot értek el, hogy az érettségi közelébe kerültek. Majd egyetemen mikor minden 2. nap kiöltözhetnek vizsgaidőszakban vizsgázni már nem lesz ekkora puccparádé.
2010. febr. 2. 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

örülnek annak h van egy olyan alkalom az életükben amikor egy stábnyi ember kreálhat belőlük vmi olyat, amit csakúgy a 7köznapokban nem csinálnának.

nincsen ebben semmi, csak kiélvezik az újdonságot.

2010. febr. 2. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Oh nyugi nálunk is ez volt. Az enyém 2008 novemberében volt. Minden csaj nagyon drága ruhákban volt, előtte műköröm, kb 2 hónap szoli,minimum 3 fodrászhoz mentek hajpróbára... Meg minél drágább fekete és fehér cipő is, meg fekete nadrág (blúz nem mert nálunk kötelező volt a matróz :D) És persze afterparti-ra is külön ruhát vettek és limuzinnal vitt minket oda. Szerintem irtó nagy túlzás, mert semmit nem tettünk le addig. Én az egészből ki akartam maradni, hogy ne legyen olyan drága, de voltak kötelező részek, így muszáj volt keringőznöm. (hozzáteszem életem egyik legrosszabb napja volt a szalagavatóm) Én kijöttem mindennel kb 80 000 ft-ra, (ebből 50 000 volt a Körcsarnok foglalása...) 10 000 a fehér ruha, 6000 a fehér cipő (amit azóta 1x sem húztam fel, bánom is, de az volt a legolcsóbb) smink+fodrász 6000 ft, after jegy 1000, oda egy alkalmi felső 4000 és a limuzin (ami kötelező volt! 4000)

Nem vettem se új fekete nadrágot, se cipőt mert az addigi tökéletesen megfelelt.

És amikor egy unalmas órán összeszámolgatták a gazdagabb csajok,hogy mennyit költöttek kijött 150 meg 200 000 Ft... ennyit erről.

És tudod mire jó? Semmire, maximum a gazdagabb szülők rivalizálására.

2010. febr. 2. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk semmi ilyen nincs.25 csaj van az osztályba de egyik sincs oda a szalagavatóért.Lesznek páran akik elmennek előtte fodrászhoz,sminkeshez és műkörmöshöz,de semmi extra.Nekem max 15.00Ft lesz a szalagavatóm. Szerintem hülyeség ezt az egészet így felfújni,nem egy olyan hú de nagy esemény.Ha diplomaosztóra mennék azt hiszem én nagyon ügyet csinálnék a dologból,de így...Különösebben nem érdekel. Nálunk még a műsor sem állt össze,pedig jövő héten lesz.Azt is utcsó pillanatban kezdtük szervezni.
2010. febr. 2. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!