2 hét múlva szalagavató, csak szerintem túlzás mindez?
Nem tudom, nekem most volt a szalagavatóm, kellemesen csalódtam. Nagyon jól éreztem magam. Mondjuk én fiú vagyok, tehát se szoláriumba, se fodrászhoz nem mentem el előtte, de maga az ünnepély jó volt. Nekem tetszett.
19/F
örülnek annak h van egy olyan alkalom az életükben amikor egy stábnyi ember kreálhat belőlük vmi olyat, amit csakúgy a 7köznapokban nem csinálnának.
nincsen ebben semmi, csak kiélvezik az újdonságot.
Oh nyugi nálunk is ez volt. Az enyém 2008 novemberében volt. Minden csaj nagyon drága ruhákban volt, előtte műköröm, kb 2 hónap szoli,minimum 3 fodrászhoz mentek hajpróbára... Meg minél drágább fekete és fehér cipő is, meg fekete nadrág (blúz nem mert nálunk kötelező volt a matróz :D) És persze afterparti-ra is külön ruhát vettek és limuzinnal vitt minket oda. Szerintem irtó nagy túlzás, mert semmit nem tettünk le addig. Én az egészből ki akartam maradni, hogy ne legyen olyan drága, de voltak kötelező részek, így muszáj volt keringőznöm. (hozzáteszem életem egyik legrosszabb napja volt a szalagavatóm) Én kijöttem mindennel kb 80 000 ft-ra, (ebből 50 000 volt a Körcsarnok foglalása...) 10 000 a fehér ruha, 6000 a fehér cipő (amit azóta 1x sem húztam fel, bánom is, de az volt a legolcsóbb) smink+fodrász 6000 ft, after jegy 1000, oda egy alkalmi felső 4000 és a limuzin (ami kötelező volt! 4000)
Nem vettem se új fekete nadrágot, se cipőt mert az addigi tökéletesen megfelelt.
És amikor egy unalmas órán összeszámolgatták a gazdagabb csajok,hogy mennyit költöttek kijött 150 meg 200 000 Ft... ennyit erről.
És tudod mire jó? Semmire, maximum a gazdagabb szülők rivalizálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!