Egyre csunyabb leszek. Mit tegyek? Lent.
Figyelt kérdés
Mindig megmezem a regi kepeimet es eszembe jut milyen szel voltal es most.. pfff.. mar bele se akarok nezni a tukorbe. Tavaly a suliba szinte minden fiu odavolt ertem.. de tuti ok is eszrevettek hogy csunyulok. Xd
Ha ranezek egy szep lanyra folyton megnotranykozok hogy o hogyan leheg olyan szep en meg mellette..semmi.
Mit tegyek? mostmar csak csunyabb leszek?
Valoban igaz az a momdas ,hogy aki regen szel volt az csunya lesz es aki regen csunya az szep lesz?
15/L
2014. dec. 15. 22:08
1/3 anonim válasza:
Szia kuldesz kepet? Es a mondas nem igaz nyugodj meg!
2/3 anonim válasza:
Attól hogy megváltozol, nem feltétlen leszel csúnya. A kisgyerekkori képeimen, én is jobban tetszek magamnak, de a legtöbben azt állítják, most szebb vagyok. Szóval szerintem ez nézőpont kérdése. De amúgy ne mérd magad a többiekhez. Sminkelj, válassz olyan frizurát, ami jól áll, és máris más lesz az összkép. :) Szóval fel a fejjel. Ha szép voltál, nem mehetsz át olyan drasztikus változáson. 18/L
3/3 moslek243 válasza:
Nem csúnyulszt, Csak hiú vagy és féltékeny más lányokra akik csinosak.... Az a baj, hogy te mindenkinél szebb akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!