Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bele lehet törődni, hogy 20...

Bele lehet törődni, hogy 20 év felett már nem leszek szebb, csak csúnyább?

Figyelt kérdés

20 éves nő vagyok, és szép arcom, szép hajam van. De ha belegondolok, hogy szebb már nem leszek idővel, sőt, ilyen se maradok, csak évről évre rosszabb, kicsit elszomorodok.

Meg lehet ezzel barátkozni?

2014. júl. 26. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Ne aggódj, nem mindenki olyan felszínes, mint te.
2014. júl. 26. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Bele, persze.:) Nem nehéz, nem leszel árnyékod önmagadnak 10 év múlva sem (mondjuk hasonlítgatni sem kell a 20 éves önmagadhoz magadat). Nem leszel már szebb, de szép maradsz még egy ideig (hidratálni kell és törődni magaddal).

26N

2014. júl. 26. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül..
2014. júl. 26. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
29 vagyok, sokkal szebb mint 10 évvel ezelőtt... az rajtad múlik, hogy merre változol. Nekem nincsenek ráncaim se semmi ami csúnyábbá tenne, és a sport miatt a testem is csak jobb lett mint volt. Habár nem igazán érdekel hogy nézek ki... inkább azon vagyok hogy belsőleg egyre jobb legyek, okosabb, stb. Az számít jobban. Ezért teszek is sokat.
2014. júl. 26. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Mostanában botrány megöregedni mint tudjuk, ellenben aki nem bírja elfogadni az öregséget, az is botrányos :D

[link]

2014. júl. 26. 22:41
 6/8 anonim válasza:

Van egy 21 éves fiú ismerősöm, aki nem régen ezt mondta:nehogy már egy lány legfontosabb teljesítménye az legyen, hogy 20 éves korában szép volt!

Ez egy rendkívül okos meglátás. Nem ártana, ha elgondolkodnál rajta.

Különben meg a szépség relatív.

2014. júl. 26. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
30-35 éves korig ha sportolsz, rendesen étkezel, vigyázol a bőrödre, nem nagyon leszel csúnyább. Én egyébként 34 vagyok, lehet hogy nem vagyok szebb mint 20 évesen, de csinosabbnak érzem magam, több az önbizalmam, sokkal jobban öltözködök.
2014. júl. 27. 00:36
 8/8 pinkpancser ***** válasza:
Ne aggódj, nem csak a szépség múlandó, de az agysejtek száma is csak csökkenni fog.
2014. júl. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!