Mit csináljak műtét nélkül hogy 70/a mellméretem 80/b legyen?
Figyelt kérdés
14/l2014. dec. 14. 18:32
1/7 anonim válasza:
Hát, a 70 csak azt mutatja, hogy a mell alatti körméreted mennyire széles, abból 80-ast csak hízással tudsz elérni. A mellméreted nagyságága is nő hízásnál, de gondolom nem akarsz hízni... Szóval nem tudod megnövelni.
De még fiatal vagy, fog még bőven nőni!
3/7 A kérdező kommentje:
De hízni is akarok , mert 50kg vagyok és 167cm
2014. dec. 14. 18:44
4/7 anonim válasza:
nem kell híznod, az normális súly. amúgy 14 éves vagy, még tuti fogsz nőiesedni.
5/7 anonim válasza:
14 évesen teljesen lapos voltam. Mostanra bő 10 év múlva egész formásak. Fogsz még nőiesedni. Akinek pedig 14 évesen formás, 20 éves korukra már lóg, ne akarj még nagyot.
6/7 anonim válasza:
Még simán nőhet a melled. Amúgy a szám, csak a hátad szélességét jelöli.
Egy lánynak nem kell 15 kilót híznia a nagyobb mellekhez, mivel nagyrészt genetika a dolog.
7/7 anonim válasza:
14 évesen miért nem mindegy a mellméreted? Annyira egy lényegtelen dolog... gyerekként főleg, de felnőttként sem igazán számít hogy mekkora. Vékony vagy, ehhez arányos a kis mell... szóval semmi gond vele. 21 éves korodig fejlődésben vagy, szóval még bőven van ideje nőni is. Étkezz egészségesen, minimum napi 3szor, és sportolj rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!