Összemegy a fülem, és eltűnik a hús?
Sziasztok!
Jelenleg 20-as a fülem,viszont kivan fordulva és nagyon fáj hátul,ha megfogom,ráadásul szarul is néz ki mert undorító ahogy a tágeszemre helyezkedik....
Kivettem a 20-ast és semmi nincs a fülembe egy ideje,a kérdésem az,hogy ha a fülem visszamegy 4 milire,vagy annyira amennyire még tud,akkor a hús is eltűnik?
Csak mert itt is és sok más helyen azt olvastam,hogy ha előről kezdjük akkor jó lesz,vagy a műtét.
De maradnék ennél,mert amúgy mellette szép vastag a cimpám..
Az ilyenek mint te miért olvassák el a kérdéseket ezzel kapcsolatban?...
Oké,neked nem tetszik,de ezt nem kell ITT kinyílvánítani.
Szia:) Sajnálom a füled,tudom milyen amikor kifordul a hús..
Szerintem ez változó,hogy kinek,hogy megy és mennyire össze a füle. Az se mindegy,hogy mióta van fültágító a füledben! Nekem is kifordult a hús, és fájt is, nem volt túl szép látvány ahogy a hús cafat 'rámászott' a tágeszre,de nekem az idő segített.
Olvastam, hogy valóban az a legjobb,hogyha újrakezdjük,de ahogy szeretnéd, szerintem elég,ha vársz vele, hogy visszahúzódjon.
Sok sikert kívánok a fültágításhoz! És jobbulást a cimpádnak :)
Remélem valamit tudtam segíteni, szia! :)
16/L
Szia!
Köszi a választ.Kb március óta tágítom és azóta a 20mili sok,elsiettem...
Újrakezdem 4 miliről.:)
Nagyon szívesen a választ!:) Na hát akkor sok sikert a tágításhoz :)
(Előző) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!