Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Összemegy a fülem, és eltűnik...

Összemegy a fülem, és eltűnik a hús?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg 20-as a fülem,viszont kivan fordulva és nagyon fáj hátul,ha megfogom,ráadásul szarul is néz ki mert undorító ahogy a tágeszemre helyezkedik....

Kivettem a 20-ast és semmi nincs a fülembe egy ideje,a kérdésem az,hogy ha a fülem visszamegy 4 milire,vagy annyira amennyire még tud,akkor a hús is eltűnik?

Csak mert itt is és sok más helyen azt olvastam,hogy ha előről kezdjük akkor jó lesz,vagy a műtét.

De maradnék ennél,mert amúgy mellette szép vastag a cimpám..

2014. szept. 14. 08:20
 1/5 Különlegescsajszi ***** válasza:
51%
Ki volt az a hülye,aki kitalálta ezt a "divatot" ?? Nekem sose kéne. A sima fülbevaló az szép,de az ilyen... -.- Fújjjj !!!!
2014. szept. 14. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Az ilyenek mint te miért olvassák el a kérdéseket ezzel kapcsolatban?...

Oké,neked nem tetszik,de ezt nem kell ITT kinyílvánítani.

2014. szept. 14. 08:36
 3/5 anonim válasza:

Szia:) Sajnálom a füled,tudom milyen amikor kifordul a hús..

Szerintem ez változó,hogy kinek,hogy megy és mennyire össze a füle. Az se mindegy,hogy mióta van fültágító a füledben! Nekem is kifordult a hús, és fájt is, nem volt túl szép látvány ahogy a hús cafat 'rámászott' a tágeszre,de nekem az idő segített.

Olvastam, hogy valóban az a legjobb,hogyha újrakezdjük,de ahogy szeretnéd, szerintem elég,ha vársz vele, hogy visszahúzódjon.

Sok sikert kívánok a fültágításhoz! És jobbulást a cimpádnak :)

Remélem valamit tudtam segíteni, szia! :)

16/L

2014. szept. 14. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ.Kb március óta tágítom és azóta a 20mili sok,elsiettem...

Újrakezdem 4 miliről.:)

2014. szept. 14. 12:28
 5/5 anonim válasza:

Nagyon szívesen a választ!:) Na hát akkor sok sikert a tágításhoz :)

(Előző) 16/L

2014. szept. 29. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!