Ha valaki azzal piszkál, h nincs mellem (mert kicsi van) akkor mit tudnék neki visszaszólni?
Szerintem nefoglalkozz vele,próbáld meg elengedni a füled mellet...de ha valamelyik fiú pl azt kérdezi tőled, h Minek hordasz melltartót?!nincs is mit beleraknod!
kérdezz vissza: és akkor te alsógatyát ?
:D ez is jó.
És lányoknak mit tudnék mondanék? Fiúknak talán könnyebb, de ha mondjuk tényleg egy olyan lány mondja, aki tök jól néz ki, és nem is tudnék neki rögtön semmit se mondani?:S
fiúnak: nekedsincs :D
lánynak: kussoljáál xD
Annak szerintem gáz aki 21 éves és lefogyasztatta a melleit... ismerek egy ilyen csajt, és ő szólt be nekem, hogy akinek van melle (nekem) annak nincs formás feneke... szóval mondhatod azt, hogy lehet nincs orbitális mellem, de a fenekemre nem panaszkodott eddig senki, vagy hogy arra büszke vagy, mitudom én :D mondjuk ezt már idősebbek mondhatják. Kisebbek ne nagyon mondjanak ilyet :D
Ráadásul olyan pláne ne szóljon be akinek a hájtól nagy a melle... Inkább legyél karcsú és az alakodhoz legyen méretarányos minden, mint hogy 10-15-ként (nem tudom mennyi vagy) szentimentális mellekkel kápráztass el mindenkit :D
nálam is totál ez... mindenki síkságnak,meg fennsíknak szólít. 12/L
Annyira rosszul esik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!