*Szandy* kérdése:
Kontaklencse! Hány éves kortol lehet használni? És kb egy sim átlátszo menyibe kerül?
Figyelt kérdés
Én 12 éves vagyok:DSzeretnék kontakot de nem tom hány éves korol lehet meg hogy menyibe kerül Soos:D2010. febr. 1. 17:04
1/6 anonim válasza:
Elvileg az kell hozzá, hogy legalább egy évig ne romoljon a szemed. Viszont az én dokim azt mondta, hogy 16 éves korom előtt ne is álmodjak róla. Nekem 3 hónapra 12ezer, de lehet kapni 8ezerért is. Ehhez még meg kell venni a folyadékot, amiben tárolod, ennek is elég változó az ára, az enyém pl 3ezer. Minden attól függ, hogy a szemed mennyire érzékeny. Jah és ezen felül még lehet, hogy szemcseppet is használni kell, ami megint nem túl olcsó.
2/6 anonim válasza:
Sima van már 6000 ft-ér is, ez 3 hónapra elég. Folyadékot hozzá én 700 ft-ért veszek (Rossmann), az is 3 hónapra elég. Szemcsepp nekem még sose kellett.
Ha felfogod már mennyire fontos a higiénia és hogyan is kell használni akkor szerintem neked is lehet. Húgomnak is ajánlottak már, pedig ő csak 11 éves.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. febr. 1. 21:24
4/6 A kérdező kommentje:
De azért még lehet írni:D
2010. febr. 1. 21:24
5/6 anonim válasza:
nekem két orvos is azt mondta hogy nem ajánlja még ilyen fiatalon mert ilyenkor még nő,meg még alakul a szemen az a mitoménmi:D és a kontaklencse miatt nem kapna levegőt vagy nem is tudom már.rég volt.
6/6 anonim válasza:
14 éves kortól lehet de azt pontosan várd meg!
előbb ne mert akk még fejlődik sokat a szemed...
jah igen és nekem 3 havi kontaktlencse 5 ezer forintba kerül diákkedvezménnyel az Ofotért-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!