Hol kapható vörös vagy aranyszínű kontaklencse olcsón, és hány éves kortól lehet használni?
Figyelt kérdés
13 leszek és buliból szeretnék vörös vagy arany színű kontaklencsét.Hol vehetném meg olcsón és mit kell róla tudni?Köszönöm!2011. máj. 4. 21:13
1/2 anonim válasza:
én is néztem de ezek ilyen 10ezer ft körül vannak és nem használhatod mindig hanem kb egy hónapig, utána nemtom miért nem lehet:S pedig nekem is tetszenek :D ha találsz akkor légyszi küldj linket
2/2 anonim válasza:
1 hónapig használható és 10ezer ft körül van a legolcsóbb. Optikusnál egy vizsgálat és betanítás után kaphatsz. Az még plusz pénz. Na meg a folyadék is hozzá az minimum egy ezres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!