Miért hiszi "divat bloggerinának" manapság magát minden csaj?
Meg akarják mutatni magukat, mert egyszerűen nem bírja ki, hogy ne bizonyítsa be, hogy már pedig neki is van olyan ruhája, sőt még több és szebb és ő nagyszerű és tehetséges. Csakhát nem vitte vagy nem viszi semmire az életben, ezért marad neki az ingyenes youtube magamutogatás :-D :-D
Szánalmasak!
Egyébként én a kis kövér magyar bloggerektől akadok ki, akiket ha élőben meglátnának sírva futnának el az addigi 10-15 éves "rajongóik".
Vagy a másik véglet, aki anyu pénzéből kimegy negyedévente Angliába, ott bevásárol, utána pedig képtelen magában tartani, hogy neki jó dolga van és mivel unintelligens, ezért pökhendi módon megmutatja mit vett és neki milyen fa*za élete van. Ami valójában egy üres nulla.
Hát ezért hiszik magukat divat bloggerináknak. De hívhatjuk őket amatőr unatkozó magamutogató tizen huszon éveseknek is, akik ha majd dolgozni fognak egyre kevesebb blogbejegyzést fognak csinálni, majd rájönnek milyen bénák is voltak és mennyivel értékesebb, fontosabb dolgok vannak a világon, mint az, hogy megmutassuk nekünk márpedig mink van!
Most konkrétan nem tudom kiről beszéltek, Pallagi Alexát nem nagyon láttam, tehát gagyikat nem nézek, de igen is vannak igényes youtuberek, még akkor is ha csak külföldi koppintás sok video..
AvianaRahl, MiaMay, Fruzsi és még páran szerintem jók, inspiráló személyek., fiúk között is vannak jók.
Azt azért tudni kell, hogy a legtöbb ilyen ember (nem az összes, de sokan), akikben ilyen erős a megfelelési vágy, az éhség a sikerre, a törtetés, az hogy megmutassák magukat, hogy népszerűek legyenek, stb azok az emberek ilyen típusok, ők a szeretetet így próbálják megkapni mert azt hiszik hogy azt csak teljesítménnyel érik el.
Ezek azok akik gimiben is a topon vannak, a legjobbat próbálják teljesíteni többféle területen, mert ők ilyenek, nem hinném hogy el kellene ítélni őket, főleg ha jól csinálják és inspirálnak másokat, persze most nem a gagyiról beszélek hanem a népszerűbbekről.
Az enneagramban ez a 3-as típus.
https://www.youtube.com/watch?v=OVqIC5D0pOE
1 óránál kezd el beszélni erről vagy 1:00:20 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!