Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hiszi "divat bloggerinán...

Miért hiszi "divat bloggerinának" manapság magát minden csaj?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy egyre többen vannak, 20 év fölött jóval, sokan nem dolgoznak, csak a szüleik pénzét költik sminkre és ruhákra, majd youtube-n meg a blogspoton villognak a vásárolt cuccokkal. Gondolok itt pl az Alexa Pallagi nevű hölgyre, de sokan vannak még, csak hirtelen az Ő neve jutott eszembe. Mire jó ez? Persze, vannak a híres blogok, sok tanáccsal, termékek tesztelésével, öltözködési tippekkel, testedzéssel, amik igenis hasznosak (pl Crystal Makeup Studio - Timi). De egyre több lányt látok, hogy "húú ő divatbloggerina", és el van ájulva magától. MIÉRT? :(
2014. dec. 9. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Jó kérdés, talán egymást majmolják. "Ha neki van, nekem is lesz" alapon.

Nem kell velük foglalkozni, az a legegyszerűbb.

2014. dec. 9. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Azért amiért általánosítasz... Én személy szerint nem csinálok blogot, nem osztogatok divat tanácsokat és nem villogok a cuccaimmal, így kapásból hibás a kérdés.

Amúgy azért, mert ettől menőnek hiszik magukat, nem találnak jobb elfoglaltságot, egyre divatosabb a blogolás és ötlethiány miatt ilyeneket csinálnak.

2014. dec. 9. 15:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ma ez a divat.Mindenki azt hsizi micsoda nagy stílusa van mert felvesz egy farmert egy sima felsővel és tornacsukával mert kb minden második ezt csinálja.
2014. dec. 9. 17:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
mert már mucsára is bekötötötték az internetet és minden sarkon van h&m.
2014. dec. 9. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ó, én személyesen is ismerek pár ilyet, ha nem is túl közelről. Ahogy észrevettem, mindegyik a viszonylag jómódú családból származó fajta, aki nem tud magával mit kezdeni nagy jó dolgában és az ismerősök már ráuntak a hízelgést váró önfényezésükre.

Pénzt tudnak költeni, hobbijuk nem igazán van (pedig a lehetőségek meglennének bármihez kb), megveszik a sablon tömegcuccokat és várják a dicsérő szavakat, mert az önbizalmuk a béka feneke alatt van. Bloggerkörökben meg ahogy elnéztem, nagyon megy a seggnyalás és jópofizás egymásnak, tiszta szánalmas igazából.

De sok vizet nem zavarnak, ha nekik ez így jó, hát csinálják, ha meg nem kíváncsi rájuk az ember, akkor nem kell nézni a blogot és kész. :D

2014. dec. 10. 12:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Én nem nézem őket naponta, csak mindenhol ilyen "celebekbe" ütközök, instán, facebook-on, nem győzöm törölni/tiltani őket..
2014. dec. 10. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meglepődtem, mikor olvastam a kérdésed leírását, mert ezt az A.P. csajt ismertem néhány évvel ezelőtt, és nem tudtam, hogy most ilyen irányba indult az élete, persze nem mintha érdekelne. :D Már akkor is elképesztően beképzelt megnyilvánulásai voltak. Jah és fiú vagyok, tehát nem az irigység beszél belőlem.
2014. dec. 14. 11:39
 8/12 anonim ***** válasza:
anyaaaaad XD ez az alexa... uuuuristen. nem tudok mit mondani :D ahogy bepozol a VIDEOIBAN... hat meghalok xD tiszta fogyatekos. koszi h kiraktad, szereztel nekem nehany visitvarohogosfoldonfrtrengos pillanatot. de most komolyan, hogy nem erzi, mennyire verciki, amit csinal?
2014. dec. 22. 09:48
 9/12 Borsikaaa válasza:
100%
Nagyon jó kérdés! És a válasz egyszerű:Majmolás! egy ember elkezdte a videózást és a többi ember utánozta (ez még em baj ugye) de ekkor lépnek be azok akik csak azért csinálják mert olyan menő vagy hogy villoghassanak a cuccaikkal... vannak jók is de igazad van mert vannak azok akik csak azért csinálják hogy minél többen lássák hogy neki mennyi mindene van és irigyeljék... Erről szól az egész!(ezzel nem azt mondom hogy nincsenek jók...)
2015. máj. 6. 18:57
 10/12 A kérdező kommentje:
egyetértek, én is szeretek és követek sok külföldi youtube "celebeket", akiknek vannak valóban hasznos videóik, diy cuccok stb, de a legtöbb csak a ruháival meg a nemlétező smink tehetségével villog.. borzalom..
2015. máj. 10. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!