Véleményetek szerint Audrey Hepburn szép nő volt?
2010. jan. 31. 18:52
2/14 anonim válasza:
Szerintem igen. Bájos volt, és kecses, és könnyed, és gyönyörű szemei voltak.
3/14 anonim válasza:
Szerintem szép arca volt, csak a haja nem tetszett. Annyi vele csak a bajom, hogy a régi gimis matektanáromra emlékeztet, és hát fura egy nő volt. :D
4/14 anonim válasza:
Szép nő volt,a szeme nagyon tetszik.:)
5/14 anonim válasza:
Nem az, akire első pillantásra azt mondanám, hogy gyönyörű, de nagyon bájos arca van, aranyos. :)
6/14 anonim válasza:
szerintem nagyon szép volt. Igen,a haja tényleg fura volt egy kicsit, de neki nagyon jól állt. Sugárzott róla az előkelőség a mozdulataiban (olvastam róla,hogy kiskorában gazdagok voltak, utána szegények vagy szegényebbek lettek) és a törékenység. Természetes volt és gyönyörű.
Igaz én lány vagyok, de ha fiú lennék és választanom kellene közte(ha még élne) és egy ma szépnek tartott agyonszilikonozott celeb között őt választanám. De őt nem lehet egy lapon említeni a celebekkel.
7/14 anonim válasza:
Szerintem az egyik legszebb nő a világon.
8/14 anonim válasza:
szép szeme volt, az orrcsontja meg vékony a szája meg telt, de szép az arca :)
9/14 anonim válasza:
Sugárzóan szép, egy IGAZI NŐ volt.
10/14 anonim válasza:
szép volt az arca és a gesztusai, de a filmekben nekem nagyon vékonynak tűnik, főleg mikor a nyakára közelítenek. olyan törékenynek. de nagyon szép, valóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!